Apple Intelligence: Az AI-funkciók eléréséhez szükséges feltételek

2024.10.02| 9to5mac

Az Apple hamarosan elindítja az Apple Intelligence AI funkcióit, azonban csak néhány felhasználó férhet hozzá, mivel szigorú hardver- és szoftverkövetelményeknek kell megfelelni.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple Intelligence a következő hetekben indul, de a hozzáféréshez szigorú feltételeknek kell megfelelni. Az AI-képességek kizárólag a legújabb eszközökön lesznek elérhetők, mint például az iPhone 16 sorozat, az M1 vagy újabb chippel rendelkező iPadek és Mac gépek. Az új AI funkciók három közelgő szoftverfrissítés, az iOS 18.1, iPadOS 18.1 és macOS Sequoia 15.1 keretében válnak elérhetővé, amelyek októberben érkeznek.

Az eszközödnek kompatibilisnek kell lennie a megfelelő szoftververzióval, továbbá a frissítés után csatlakoznod kell az Apple által biztosított várólistához a Beállítások alkalmazáson keresztül. Ha a várólistán elfogadják a jelentkezésedet, további 4 GB szabad tárhelyre lesz szükséged az AI modellek telepítéséhez, hogy hozzáférhess az Apple Intelligence funkcióihoz. A rendszer indulásakor az amerikai angol lesz az egyetlen támogatott nyelv, ezért a készülékedet erre kell állítani, különben nem használhatod az AI-t.

Fontos megjegyezni, hogy kezdetben az Apple Intelligence nem lesz elérhető az EU-ban és Kínában, így ezekben a régiókban lakók egyelőre nem férhetnek hozzá az új funkciókhoz. Tim Cook szerint az Apple azon dolgozik, hogy a jövőben ezen a helyzeten változtasson, de valószínűleg ez nem következik be a közeljövőben.

Ha teljesíted ezeket a követelményeket, közel jársz ahhoz, hogy élvezhesd az Apple AI-funkcióit, és ha vállalod a kockázatot, már ma csatlakozhatsz a nyilvános bétához.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.