Autógyártó telefont gyárt?

2024.02.08| gsmarena
Címkék:

polestar

,

google play


Még novemberben mutatta be a Polestar az első okostelefonját, amely várhatóan együtt fog működni a Geely tulajdonában lévő márka egyre bővülő eklektikus járműparkjával.

Még novemberben mutatta be a Polestar az első okostelefonját, amely várhatóan együtt fog működni a Geely tulajdonában lévő márka egyre bővülő eklektikus járműparkjával. Az elmúlt hónapokban nem sokat hallottunk a Polestar Phone-ról, de a készülék most felbukkant a Google Play támogatott eszközök listáján. Ez a listázás azt sugallja, hogy egyre közelebb kerülünk a tényleges megjelenéshez, bár a Polestar még mindig nem adott hivatalos megerősítést.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!


A Polestar a Polestar Day rendezvényén mutatta be okostelefonját, amely a Meizu 20-as sorozat által inspirált dizájnt követi. A Polestar Phone fémkerettel és három, különálló kameragyűrűkben elhelyezett kameramodullal rendelkezik - egy 23 mm-es egyenértékű f/1.9-es rekeszértékkel rendelkező főkamera mellett egy 70 mm-es teleobjektívvel (f/2.0) és egy 15 mm-es, f/2.4-es rekeszértékkel rendelkező ultraszéles lencsével. A készülék várhatóan a Qualcomm 8 Gen zászlóshajó chipkészletével lesz felszerelve, és a Meizuval együttműködésben kifejlesztett Polestar OS-t fogja futtatni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    2024.08.15
    | Android Authority
    A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    2024.08.22
    | Android Headlines
    Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    2024.07.12
    | 9to5 Mac
    Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
    Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

    Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

    2024.07.30
    | Phone Arena
    Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.