Az Apple „integrált dizájnt” tervez az iPhone 16 tokhoz és az új Capture gombhoz

2024.09.04| 9to5 Mac

Az iPhone 16 termékcsalád egyik legnagyobb változása ebben a hónapban egy dedikált Capture gomb hozzáadása lesz. A mai nap új híre szerint az Apple „integrált dizájnt” tervez arra vonatkozóan, hogy az iPhone 16 tokjai illeszkedjenek majd az új gombhoz.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az új Capture gomb állítólag fizikai kialakítású lesz, de kapacitív felülettel. Az iPhone 16 felhasználók balra és jobbra csúsztathatnak a Rögzítés gomb felületén a nagyításhoz és kicsinyítéshez. Ezenkívül a felhasználók megnyomhatják a Rögzítés gomb megvilágítását a kép fókuszba helyezéséhez, majd erősebben megnyomhatják a gombot a kép tényleges elkészítéséhez.

A gomb a hírek szerint az iPhone 16 jobb oldalán lesz, ahol jelenleg az mmWave 5G antenna található az Egyesült Államokban forgalmazott iPhone 15 modelleken.

Az egyik kérdés, amely az iPhone 16 pletykák során felmerült, hogy a tokgyártók hogyan alkalmazkodnak a Capture gomb létezéséhez. Duan Rui ezen a héten a közösségi médiában közzétett új információk potenciális bepillantást engednek abba, hogy az Apple saját iPhone 16 tokjai hogyan illeszkednek majd az új gombhoz.

Duan Rui szerint az Apple iPhone 16 tokjaiban nem lesz külön kivágás a Capture gomb számára. Ehelyett az Apple az iPhone 16 tokon lévő Capture gomb „integrált kialakítására” összpontosít. A bejegyzés szerint ez az integrált kialakítás „nem befolyásolja” a Capture gomb kapacitív felületének normál használatát.

Jelenleg nem állnak rendelkezésre további részletek. Ez ellentétben áll a legtöbb harmadik féltől származó tokgyártóval, akiknek a tokjai egyszerűen csak egy külön kivágást biztosítanak a Capture gomb számára. Az összes eddig látott, harmadik féltől származó Apple iPhone 16 tok rendelkezik ezzel a kivágással, semmint dedikált integrációval.

A másik kézenfekvő kérdés persze az, hogy az Apple idén visszahozza-e a sokszor szidott FineWoven tokokat az iPhone 16-hoz. Egyelőre nincs konkrét információnk erről.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.