Az Apple bővíti készülékjavítási programját Amerikában

2023.10.25| MacRumors
Címkék:

Apple

,

program

,

javítás


Emellett lehetővé teszi a termékjavításokhoz szükséges alkatrészek, eszközök és dokumentáció elérhetővé tételét szervizszolgáltatók és fogyasztók számára országszerte.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A hírt a Fehér Ház jelentette be egy olyan esemény részeként, amely a javítási jogi irányelvekre összpontosított, a Reuters is megosztotta. Az Apple még nem tett hivatalos bejelentést, de várhatóan később több információ lesz elérhető.

A Fehér Ház egy országos javítási jogszabály érdekében dolgozik, amelyet az Apple támogat. Az Apple nemrégiben támogatta a javítási jogszabályt Kaliforniában, mivel Kaliforniai törvénye előírja, hogy az összes javítási alkatrésznek az Apple-től kell származnia. A harmadik féltől származó alkatrészeket nem felhatalmazott javítóműhelyeknek jelezniük kell.

Az Apple már 2022 óta kínál Önálló Szervizjavítási programot a fogyasztók számára, valódi javítási kézikönyveket, alkatrészeket és eszközöket biztosítva az Önálló Szerviz Javítóüzletében. Jelenleg az Apple iPhone-okhoz, Mac noteszgépekhez, Mac asztali számítógépekhez és Apple kijelzőkhöz kínál javítókészleteket és alkatrészeket.

Az Apple hasonló javítási programot kínál néhány független javítóüzlet számára is, lehetővé téve számukra, hogy eredeti alkatrészekhez jussanak a garanciaidőn túli Apple eszközök javításához.

Az Apple Önálló Szervizjavítási programja gyakran drágább, mint egy eszköz elvitele az Apple kiskereskedelmi üzletébe vagy hivatalos szervizszolgáltatójához való javítás céljából, de lehetőség azok számára, akik saját javításokat szeretnének elvégezni. Az Independent Repair Provider Program résztvevői az Apple invazív szerződései és a magas alkatrészek ára miatt is panaszkodtak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?