Az Apple felemeli az árait

2018.09.14| Phone Arena

Ezúttal az akkumulátor cserékre vonatkozó árakról van szó, a 29 dolláros akció a végéhez ért.

Az Apple múlt évben, az iOS frissítésekor bukott le, hogy a régebbi mobiloknál az energiagazdálkodással játszik, amely váratlan hibákat, leállásokat és újraindulásokat generált. Akkor még a vállalat elhallgatta ezt a megoldást, viszont később, a rengeteg panasz és egy felhasználó miatti lebukás után kénytelenek voltak valamit reagálni.

Az Apple hivatalos állásfoglalása óriási közösségi támadást és több pert is eredményezett, ezek arra késztették Tim Cookot, hogy elnézést kérjen és ekkor indította el a cég a népszerű, 29 dolláros akciós akkumulátorcsere programot a korábbi 79 dolláros ár helyett.

Az iPhone Xs, Xs Max és Xr bejelentésével egyidőben a cég frissítette az ÁSZF-jét, a biztosítási és egyéb árait, beleértve az akkumulátor cserét is. 2019 január 1-jétől az iPhone 6 és ennél frissebb modellek esetén már nem lehet kihasználni a 29 dolláros akciós opciót. Az ár innentől 49 dollárra nő a régebbi iPhone-ok esetében, míg az iPhone X és frissebb modelleknél 69 dollárt kér el a gyártó ezért a műveletért, ha a garancia már lejárt.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?