Az Apple felhagy a „FineWoven” kiegészítőkkel

2024.04.23| Android Headlines
Címkék:

Apple

,

FineWoven


Sokan hallottak már az Apple „FineWoven” kiegészítőiről az iPhone-okhoz és Apple Watchokhoz. Úgy tűnik, hogy az Apple lemond környezetbarát „FineWoven” kiegészítőiről, de ennek jó oka van.

Kosutami, egy tippadó bejegyzése szerint az Apple leállította a FineWoven tokok gyártását az iPhone-ok számára, és ugyanez vonatkozik az Apple Watch modellek óraszíjaira is. Miért? A válasz nem túl meglepő, a minőség hiánya miatt. A FineWoven tokok tartóssága nem a legjobb, és ezt sokan bizonyították. 

Az Apple ezeket a kiegészítőket a bőr alternatívájaként, környezetbarát alternatívaként hozta létre. A FineWoven tokok meglehetősen gyorsan elhasználódtak, és emiatt kezdtek furcsán kinézni. Sokan „piszkosnak” írták őket. Valljuk be, kritikán aluli lett a minőség, már a boltokban is teljesen karcosak lettek, abszolút nem az Apple színvonala.

Az Apple más anyagokat is használ majd, de az nem bőr lesz

A tippadó azt mondja, hogy az Apple új anyag mellett dönt, bár úgy tűnik, az nem bőr lesz. Kosutami a múltban nagyrészt pontos volt, így nincs okunk kételkedni ebben. Ő volt az a személy, aki megosztotta az első képet a FineWoven tokokról, még azelőtt, hogy bejelentették volna őket.

Az Apple FineWoven tokjait „luxus és tartós microtwillnek” nevezte, amely 68%-ban újrahasznosított poliészterből készült. Ezek a tokok nem igazán bírták ki jól az 59 dolláros ára ellenére. A MagSafe pénztárcák ára ugyanaz, míg az AirTag tartók ára 35 dollár. Az Apple Watch szíjak 99 dollárba kerülnek.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Még várni kell, hogy ezúttal mit csinál az Apple. Az ökobőr nem lehet rossz választás. Kosutami azonban azt mondta, hogy bőrt nem használnak, szóval majd meglátjuk. Talán valódi bőrre gondolt, ami helyet hagy az ökobőrnek. Sok kínai okostelefon-gyártó használ ökobőrt a telefonján, így ez nem lehet rossz ötlet.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?