Az Apple Watch Series 9 teljesen új szíjat kaphat

2023.08.10| 9to5 Mac

Az Apple várhatóan a jövő hónapban mutatja be az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 készülékeket. Egy új pletyka hozzáteszi, hogy egy teljesen új pánt dizájn is megjelenhet az új órákkal.

Kosutami írt először az új szíj dizájnról. "Az Apple egy új Apple Watch pántot fog kiadni szövött szövet anyagokkal és mágneses csattal" - osztotta meg.

Az új pánt dizájnja az eredeti Apple Watch mellett debütált Modern Buckle szíjhoz hasonlóan működhet. Az Apple Modern Buckle egy bőrszíj rozsdamentes acélból készült fülekkel és vaskos, mágneses rozsdamentes acélból készült csatokkal.

Csak 38/40/41 mm-es órákhoz kapható, és 149 dollárért vásárolható meg. Az Apple gyártja a Leather Link szíjat is, amely kívül bőrrel, belül pedig mágnesekkel rendelkezik.

Az Apple Watch Series 2 és Series 3 korszakában az Apple egy Woven Nylon szíjat árult, amely hagyományos ékszercsatot használt. Amióta ezt a stílust megszüntették, az Apple szövetszalagjai vagy tépőzáras pántok, vagy zárt, pontos méretekkel ellátott pántok.

Az Apple a közelmúltban vezetett be új pánt típusokat az Apple Watch Ultra mellett tavaly ősszel. Ezt megelőzően az Apple Solo Loop és Braided Solo Loop szalagok voltak a legújabb alkotások.

A Solo Loop szalagokat csak az Apple árulja, és egy konkrét méretet kell választani, hogy tökéletesen illeszkedjen a csuklóhoz. Talán az új típus valami olyasmi lehetne, mint a Braided Solo Loop, amely állítható illeszkedéssel rendelkezik.

A Kosutami leírása mellett az új dizájnról egy grafikát is mellékelnek, amely a koncepciót hivatott ábrázolni:

Az új szíj bevezetésének most van értelme az Apple Watch Series 9 marketingje szempontjából. Eltekintve az új rózsaszín színválasztéktól, arra számítunk, hogy a következő generációs Apple Watch vizuálisan a Series 7 és Series 8 órák megjelenését viszi tovább, így valami új lehetne egy friss szíj dizájn.

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Az Apple Watch új Double Tap funkciója nem csak szórakoztató, hanem hasznos is

Az Apple Watch új Double Tap funkciója nem csak szórakoztató, hanem hasznos is

2023.11.27
| Android Authority
A szundi funkció sosem volt még ilyen egyszerű, mint az Apple új gesztusvezérlésével.
Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

2023.10.28
| Phone Arena
Az Apple Watch felhasználói aggodalmuknak adnak hangot a watchOS 10.1 frissítése után.