Az Apple Watch X: nagyobb képernyővel és vékonyabb dizájnnal érkezik szeptemberben

2024.07.08| Bloomberg
Címkék:

apple

,

mac

,

iphone

,

ipod

,

ipad

,

macbook


Az idén szeptemberben megjelenő új Apple Watch X nagyobb képernyővel és vékonyabb dizájnnal érkezik, miközben izgalmas funkciókat ígér.

Az idén szeptemberben megjelenő új Apple Watch, amelyet korábban Apple Watch X néven emlegettek, a pletykák szerint jelentős újításokkal érkezik majd. A hírek szerint a legújabb modell nagyobb képernyővel és vékonyabb kialakítással érkezik, bár más dizájnbeli változásokat nem várhatunk. Az információk az általában megbízható Mark Gurman jelentéséből származnak, amelyet a Bloomberg számára készített.

Az Apple Watch X mindkét méretváltozata nagyobb képernyővel lesz felszerelve. A nagyobbik változat képernyője elérheti az Apple Watch Ultra kijelzőméretét, ami azt jelenti, hogy a felhasználók még nagyobb felületen élvezhetik a különböző alkalmazásokat és funkciókat. Ezzel együtt a készülék vékonyabb lesz, ami elegánsabb és kényelmesebb viseletet biztosít.

Az Apple Watch X mellett az Apple Watch Ultra sem marad el a frissítésektől. Bár a dizájn szempontjából idén nem várható jelentős változás, a belső tartalmak terén annál inkább. Mindkét modell egy új chippel lesz felszerelve, amely a jövőben lehetővé tehet néhány Apple Intelligence funkciót. Azonban ezek az újítások valószínűleg még nem az idei évben érkeznek, mivel az Apple jelenleg az AI fejlesztéseire koncentrál az iPhone, az iPad és a Mac eszközökön, valamint a Vision Pro következő lépéseként.

Az egyik leginkább várt funkció, a vérnyomáskövetés megjelenése sem biztos, hogy idén valósággá válik. Az Apple állítólag komoly buktatókba ütközött a fejlesztés során, és a tesztek nem hozták a remélt megbízhatóságot. Ez különösen az új Apple Watch X vékony dizájnjával párosítva jelentett problémát. Ha mégis elindul, a funkció valójában nem fogja pontosan leolvasni a vérnyomást, hanem az alapszintet figyeli, és értesít, ha az magasabb lesz a normálnál.



Az alvási apnoe követése szintén problémát jelent az Apple számára, mivel ez a funkció a vér oxigéntelítettségéhez kapcsolódik. Az Apple jelenleg perben áll a Masimóval emiatt, így az Apple Watch-ok nem mérhetik a vér oxigénszintjét, amíg ez nem oldódik meg. Tehát vagy szeptemberre lezárul a per, vagy az Apple talál egy megoldást. Vagy, ami a valószínűbb forgatókönyv, ez a funkció továbbra is késni fog.

Az Apple állítólag egy új belépőszintű Apple Watch SE-n is dolgozik, amely alumínium helyett kemény műanyagból készülhet, hogy tovább csökkentse a költségeket és felvegye a versenyt a Samsung Galaxy Watch FE-vel, amely 199 dollárba kerül, szemben az Apple jelenlegi Watch SE-jének 249 dolláros árával.

Az idei szeptember izgalmasnak ígérkezik az Apple rajongók számára, hiszen az új Apple Watch modellek nem csak megjelenésükben, hanem funkcionalitásukban is új szintre emelhetik a viselhető technológia világát.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?