Az autós utazás elengedhetetlen kelléke az autós töltő

2023.06.12
Címkék:

Napjainkra nagy teret hódítottak maguknak okos eszközeink, hiszen teljesen a mindennapjaink részévé váltak.

Okostelefonunkat mindenhova magunkkal visszük, sok esetben a tabletet is. Ám ezek az eszközök egy bizonyos idő után lemerülnek, használhatatlanná válnak, ha nem töltjük fel őket. 

 

Ha úton vagyunk, akár csak munkába megyünk, vagy kirándulni, nyaralni, sok időt tölthetünk az autóban, így a feltöltést itt kell megoldanunk. A Max Diszkont autós töltői ebben nagy segítségünkre lehetnek, hiszen nem kell megszakítani az utunkat, bármikor használhatjuk a telefont, a tabletet útközben is. 

Miért fontos, hogy mindig legyen a kocsiban autós töltő?

 

Gondoljunk csak bele, ha épp navigációnak használjuk az okostelefont és lemerül, nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetünk. Persze, mondhatjuk, hogy régen is megoldottuk valahogy, megkérdeztük a járókelőket, vittünk magunkkal térképet, de erre sincs mindig mód és lehetőség. A legjobb, ha van nálunk autós töltő, amivel mindig készenlétben tartható a telefon is. 

 

De nem csak a navigáció miatt, hiszen a telefon eredeti funkciója a telefonálás, ami szintén nélkülözhetetlen a mai világban. Természetesen kihangosítóval vagy headsettel használhatjuk vezetés közben, semmiképpen sem a kezünkben tartva. 

 

A munkánk miatt is elengedhetetlen lehet a telefonálás, de akár magánügyeink intézésében is segítségünkre van, ezért emiatt is célszerű üzemképes állapotban tartani utazás közben is. Azt pedig már említenünk sem kell, hogy milyen sok telefonos alkalmazás segíti a mindennapjainkat, a menetrendtől a kalóriaszámlálóig számtalan applikáció létezik, amelyek könnyebbé teszik az életünket. 

 

Hogyan válasszunk autós töltőt?

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Amikor többen utaznak együtt, vagy több eszközünk van, ami akkumulátorral működik, akkor érdemes olyan autós töltőt választani, amelyen egyszerre két vagy több eszköz töltése lehetséges. Olyat ajánlatos vásárolni, ami képes az eszközök gyors és biztonságos töltésére. 

 

Az is számít, hogy milyen kialakítású az autónkban a csatlakozó, hiszen ha mélyebb, akkor célszerű egy hosszabb kivitelt beszerezni a kontakt hibák elkerülése érdekében. A lényeg, hogy az autós töltő legyen alkalmas az eszközeink töltésére, elég legyen a leadott áram, de ne legyen túl sok.

 

Mire használjuk még az okostelefont?

 

A telefonáláson, a navigáción kívül számtalan dologra használhatjuk az okostelefont. A már említett alkalmazások sora életünk szerves része lett. Egy utazás során is sok mindenre tudjuk igénybe venni. 

 

Az okostelefonos alkalmazáson keresztül ételt rendelhetünk magunknak, lefoglalhatjuk a szállodai szobát, esetleg menetjegyet válthatunk, ha tömegközlekedéssel mennénk tovább. Közben tudunk utalni is a banki alkalmazáson keresztül, ha szükséges. 

 

A fotózás, a videó készítése mindennapos, bárki bármikor felvehet, lefényképezhet bármit. Bosszantó, ha egy megörökítésre váró pillanatban épp le van merülve a telefon. S nem utolsó sorban, az autós töltő közösségi életünk fenntartásában is segít. 



A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?