Az elsõ Palm Pixi videó!

2009.09.09
Címkék:

A Palm ma bemutatott készüléke máris videón ismerhetõ meg közelebbrõl.  

A Palm ma bemutatott készüléke máris videón ismerhetõ meg közelebbrõl. A Palm második, webOS-t futtató mobilja Eos kódnéven vált ismertté, de a végleges neve Palm Pixi lett.

A kis telefon 8 gigabájt belsõ memóriával, 320×400 pixel felbontású, kapacitív érintõkijelzõvel, cserélhetõ, 1050 mAh-s akkumulátorral érkezik, de fontos információ még az alig 11 mm vékony készülékház, a fixfókuszú, 2 megapixeles kamera, a teljes értékû QWERTY billentyûzet és a Qualcomm MSM7627-es processzor jelenléte is.

A Palm Pixibõl rögtön elérhetõ lesz egy limitált széria, amely a Palm Pixi Artist Series www.palm.com/artistseries nevet kapta és rendkívül egyedi burkolatokat jelent, amelyeket dizájnerek terveztek. Az egyedi szériát legkorábban a szeptember 10-17. között megtartandó Mercedes-Benz Fashion Week keretein belül ismerhetjük meg.

Természetesen a burkolatok ugyanúgy kompatibilisek a Palm Touchstone vezeték nélküli töltõvel, mint a Pre is. A Palm Pixi az amerikai Sprint szolgáltatónál debütál még az ünnepek elõtt: 99 dolláros áron lesz elhozható 2 év hûségszerzõdés aláírása után.

 



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezekre a telefonokra jár a 20 ezer forintos mobilcsere támogatás

Ezekre a telefonokra jár a 20 ezer forintos mobilcsere támogatás

2022.01.09
Február 14-től lesz elérhető a támogatás, a kereskedők január 31-ig regisztrálhatnak. Mutatjuk a részleteket.
10 perc alatt kész a wireless töltő

10 perc alatt kész a wireless töltő

2013.02.04
| XDA Developers
Egy kis kézügyess, pár perc és máris kész a házilagos vezeték nélküli töltési lehetőség a Samsung Galaxy S3-hoz.
Teszt: az Alcatel One Touch Pixi 3 (10) jó is, nem is

Teszt: az Alcatel One Touch Pixi 3 (10) jó is, nem is

2016.05.31
| Telefonguru
Nálunk járt az immár egy jó ideje kínai tulajdonban lévõ Alcatel legfrissebb táblagépe,a 10 colos Alcatel One Touch Pixi 3 (10), amely hihetetlenül olcsón kelleti magát. De vajon meg is éri ezt az árat vagy csak a hajunkat tépjük majd?
Három olcsó tablet a Telenornál

Három olcsó tablet a Telenornál

2015.06.10
| Telenor
Egy belépőszintű és két középkategóriás készülékkel bővül a Telenor táblagépeinek kínálata. Az Alcatel ONETOUCH Pixi 3 8.0 modellt már 5 990 forintért lehet hazavinni a Telenor legnépszerűbb mobilnetes tarifájával, a Hipernet Mediummal, 2 év hűségvállalás mellett