Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus késhet a 48 megapixeles kamera miatt

2023.05.15| MacRumors

Az idén később piacra kerülő, alacsonyabb kategóriás iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek 48 megapixeles hátsó kamera objektívvel lesznek felszerelve Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég elemzője szerint.

Egy friss kutatási jegyzetben, amelyet a MacRumors szerzett meg, Pu azt mondta, hogy a 48 megapixeles objektív ezekben a modellekben egy új, háromszintű szenzort fog használni, amely több fényt képes befogni a jobb képminőség érdekében. 

A közelmúltbeli ellátási lánc ellenőrzések alapján azonban Pu úgy véli, hogy az egymásra épülő szenzor valószínűleg problémákkal küzd, ami az iPhone 15 és iPhone 15 Plus gyártásának késedelmét eredményezheti. A készülékek megjelenése egyelőre még mindig szeptemberben várható.

Az Apple először tavaly az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülékeken mutatta be a 48 megapixeles kameraobjektívet. Az objektív lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 48 megapixeles ProRAW-fotókat készítsenek, amelyek több részletet őriznek meg a képfájlban a nagyobb szerkesztési rugalmasság érdekében.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Pu számolt be elsőként arról, hogy az iPhone 15 Pro modellek "tervezési problémák" miatt már nem rendelkeznek majd solid-state gombokkal. Továbbra is arra számít, hogy az iPhone 15 Pro modellek titánvázzal, továbbfejlesztett A17 Bionic chippel, 8 GB RAM-mal és egyebekkel lesznek felszerelve, és megismételte, hogy mind a négy iPhone 15 modell USB-C porttal rendelkezik majd.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?