Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max töltési sebessége jelentősen javulhat

2024.07.10| GSM Arena

Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max jelentős előrelépést hozhatnak a töltési sebesség terén, megduplázva az előző generáció teljesítményét.

Az Apple legújabb csúcstelefonjairól, az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max-ról érkező legfrissebb hírek azt állítják, hogy jelentős előrelépések várhatók a töltési sebesség terén. Miközben az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max kábeles töltéssel akár 27W-os, MagSafe vezeték nélküli töltéssel pedig akár 15W-os töltési sebességet érhetnek el, az idei modellek állítólag ennél is tovább mennek.

A pletykák szerint az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max akár 40W-os kábeles töltést és 20W-os MagSafe vezeték nélküli töltést is támogatni fog. Ezek természetesen csúcsteljesítmények, amelyeket a töltési folyamat során nem sokáig fognak elérni.



Még nem tudni, hogy ezeknek a csúcsteljesítményeknek a növelése hogyan befolyásolja majd a tényleges töltési időt mindkét technológia esetében, mivel ez az, ami az embereket leginkább érdekli. Mindenesetre, ha ezek a hírek valóra válnak (ami még mindig nagy kérdés), jó látni, hogy az Apple némi előrelépést mutat a töltési sebesség terén – még ha ez el is marad a kínai cégek által elért 120W-os kábeles és 50W-os vezeték nélküli csúcsteljesítményektől.

Egy másik forrás szerint az új csúcsteljesítményű töltés bevezetésének célja az iPhone 16 Pro és Pro Max megnövekedett akkumulátor-kapacitásának kompenzálása – lényegében az Apple azt szeretné elérni, hogy az új modellek legalább olyan gyorsan töltődjenek, mint elődeik, még nagyobb akkumulátorokkal is.

Már egy éve is felmerült egy pletyka, miszerint az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max ezekkel a pontos töltési javításokkal érkezik majd, és hogy ezekben az új modellekben a nagyobb kapacitások és hosszabb élettartamok elérését lehetővé tevő rétegzett akkumulátor-technológiát alkalmaznak majd.


 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?