Az iPhone 16 Pro Max a Galaxy Fold6-ot és az S25 Ultrát is legyőzheti egy kulcsfontosságú területen

2024.06.10| Phone Arena

A hírhozó elárulja, hogy a Samsung Galaxy Fold6 és a csak jövőre megjelenő Samsung Galaxy S25 miért veszíthet az Apple iPhone 16-tal szemben.

Egy hétvégi hír szerint az iPhone 16 Pro nagyobb kameraszigetet tartalmazna. Ez azt jelzi, hogy a telefon nagyobb szenzorokat kap majd, ami segíthet abban, hogy felülmúlja 2024 jelenlegi legjobb kamerás telefonjait. Úgy tűnik, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 6 és a Samsung Galaxy S25 Ultra sem lesz konkurencia az Apple zászlóshajójának.

Annak ellenére, hogy minden korábbi pletyka szerint a Galaxy Z Fold6 megtartja elődje kamerarendszerét, egy pletyka fellobbantotta a reményt, hogy esetleg jobb tömböt kap. Ezt megerősítették a kiszivárgott képek, amelyek az újratervezett kameramodulokra utaltak.

Ice Universe azt állítja, hogy a Z Fold6 ugyanazt a kameratömböt fogja tartalmazni, mint a Fold5, amely megkapta a Fold4 kamerarendszerét. Ezért nagy kár lenne. A kiszivárogtató hozzáteszi, hogy a Fold6 alapvetően a Fold4 és Fold5 négyzet alakú változata, és bár dicsérte a használhatóbb képarányt, úgy véli, hogy ez nem jelent jelentős előrelépést.

A telefon fő értékesítési pontja nyilvánvalóan a mesterséges intelligencia lesz. Ez a trükk bevált a Galaxy S25 sorozatnál, de hogy a Fold6 esetében is megteszi-e ugyanezt, az majd kiderül.

Amellett, hogy a Fold 6-ot ugyanazokkal a kamerákkal látja el, mint a Fold 5-öt, a Samsung állítólag a 200 MP-es Isocell HP2 fő kamerát is megvásárolja a Galaxy S25 Ultrához. Ugyanez az elsődleges kamera korábban a Galaxy S24 Ultra és a Galaxy S23 Ultra készülékeken volt látható. És ahogy Ice megjegyzi, bár a HP2 erős érzékelő volt, amikor három évvel ezelőtt először bejelentették, ez már nem így van.

Eközben az iPhone 16 Pro Max a pletykák szerint egy 48 MP-es Sony IMX903 kamerát tartalmaz, amely nagyobb, mint az előd Sony IMX803 érzékelője. Az érzékelő 1/1,14 hüvelykes lesz, ami nagyobb, mint az 1/1,3 hüvelykes HP2. Állítólag halmozott kialakítású lesz, jobb dinamikatartományt és zajszabályozást kínálhat. A mai hír alapján az érzékelő akár néhány 1 hüvelykes érzékelőt is felülmúlhat.

Természetesen ezek egyelőre csak pletykák, de ha figyelembe vesszük, hogy Ice ritkán téved, valószínű, hogy a Samsung következő zászlóshajói nem fognak új kamerahardverrel rendelkezni, bár ezt a kiváló képfeldolgozási technikák beépítésével pótolhatják.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?