Az iPhone 16 Pro nagyobb tárhelyet kínálhat, mint a Galaxy zászlóshajói

2024.02.14| SamMobile

A Samsung még 2021-ben lemondott a microSD-kártyahelyről a Galaxy okostelefonok zászlóshajóin.

A microSD-bővítés lehetősége nélkül a Samsung zászlóshajó telefonjai a tárhelyválasztás tekintetében egyenrangúak az Apple iPhone-jaival, amit a koreai óriás megrögzött rajongói még mindig nem bocsátottak meg neki.

2021-ben az Apple még több tárolási lehetőséget is kínált, mint az akkori legújabb Galaxy zászlóshajó, a Galaxy S21, mivel a Samsung nem dobott piacra 1 TB tárhellyel rendelkező Galaxy S21, S21+ vagy S21 Ultra változatot. Idén az Apple ismét átveheti a vezetést azzal, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max készülékeket 2 TB tárhellyel kínálja.

Az ellátási lánc forrásai szerint mindkét Pro iPhone 16 modellben akár 2 TB tárhely is elérhető lesz. Azt azonban nem említették, hogy mennyi tárhely áll majd rendelkezésre az alapváltozatokon. A Pro Max kivételével minden iPhone 15 modell 128 GB tárhellyel rendelkezik az alapkonfigurációban, és érdekes lesz látni, hogy ez változni fog-e az iPhone 16 felállásával.

A Samsung jelenleg minden zászlóshajó modelljét legalább 256 GB tárhellyel látja el. A legkisebb Galaxy S modellek és az összehajtható Galaxy Z Flip az egyetlen kivétel – az előbbiek a 128 GB-os változat leggyorsabb UFS tárhelyéről is lemaradnak.

Ami az 1 TB tárhelyet illeti, az egyetlen lehetőség a Galaxy S Ultra vagy a Galaxy Z Fold okostelefon. A Samsung valószínűleg nem fog sietni a 2 TB-os opció hozzáadásával még akkor sem, ha az Apple piacra dob egy 2 TB-os iPhone 16 Pro-t vagy 16 Pro Max-ot, mivel az Android telefonokat vásárló fogyasztók általában kevésbé hajlandóak megfizetni az ilyen nagy tárhelyű változatok árat, mint azok, akik iPhone-okat vásárolnak.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Nem biztos, hogy a több tárhely az egyetlen, ami jobb a következő iPhone-okon, mint a Galaxy zászlóshajói. Az Apple nagyobb felbontású, ultraszéles kamerára is válthat, amit remélünk, hogy a Samsung is megteszi, és az ultraszéles kamera elavultságának érzete azon kevés panaszok egyike, amelyek a Galaxy S24 termékcsaláddal kapcsolatban vannak.

Egyelőre azonban semmit sem erősítettek meg, és mivel az Apple ragaszkodik ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig kerülje a jelentősebb frissítéseket, nagyon valószínű, hogy az iPhone 16-ról szóló pletykák végül nem lesznek igazak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.