Az iPhone 16 Pro új bronz színe: Az Apple titkos aduja az idei felhozatalban?

2024.08.16| 9to5Mac

Az iPhone 16 Pro színválasztéka egy izgalmas új árnyalattal bővül, amely forradalmasíthatja az idei iPhone-sorozatot – de vajon a bronzszín elnyeri a rajongók tetszését?

Az iPhone 16 Pro színválasztéka izgalmas újdonságokkal bővül az idei évben. Bár egy múlt havi kép három színben mutatta be az új modellt, a legnagyobb változást, egy új "bronz" vagy "rózsaszín" opciót nem tárta fel. Most azonban Sonny Dickson egy új képet tett közzé a közösségi médiában, amelyen mind a négy várható színben látható az iPhone 16 Pro dummy egység, felfedve a teljes színpalettát.

Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max négy színben érhető el: Titán, kék titán, fehér titán és fekete titán. Az idei frissítés azonban várhatóan a kék titánt egy új, bronzos árnyalatra cseréli. A legújabb pletykák szerint ez az új szín inkább egy bronzos, barna vagy sötét khaki árnyalat lesz, nem pedig a korábban pletykált rózsaszín vagy arany. Ez a változás egyes iPhone-rajongók számára csalódást okozhat, különösen azoknak, akik az aranyszínt preferálták, amit az Apple 2018-as iPhone XS óta először hagyott ki az iPhone 15 sorozatban.

A mostani képeken az is jól látszik, hogy az iPhone 16 Pro fekete titán változata lényegesen sötétebb lesz, mint az iPhone 15 Pro hasonló színe. Bár a dummy egységek általában hűen tükrözik az új iPhone dizájnt és színválasztékot, ezt a képet egyelőre némi szkepticizmussal érdemes kezelni. Mivel a bronz egy teljesen új szín az idei kínálatban, az Apple valószínűleg több különböző változatot is tesztel, mielőtt véglegesítené a kínálatot.

A kérdés most az, hogyan fogadja majd a közönség ezt az új színt. Vajon a bronz színű iPhone 16 Pro elnyeri az emberek tetszését, vagy inkább a korábbi, jól bevált színekre voksolnak? Az új színválaszték sokak számára izgalmas lehetőséget jelenthet, de az is előfordulhat, hogy néhány vásárló hiányolja majd az arany klasszikus eleganciáját.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Te mit gondolsz az új iPhone 16 Pro színválasztékról? Vajon a bronz lesz az új kedvenced? Oszd meg velünk a véleményed!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.