Az iPhone 17 Slim lehet az Apple következő lépése az „egy darab üveg” felé

2024.07.26| 9to5 Mac

Az ellentmondásos és nehezen értelmezhető pletykák szerint az iPhone 17 Slim lehet az Apple következő lépése az „egy darab üveg” irányába.

Egyesek szerint ez a csúcskategóriás modell lesz, míg más jelentések arra utalnak, hogy kevésbé lesz erős, mint a Pro modellek.

Az iPhone 17 Slim pletykái

Áprilisban Ross Young kijelentette, hogy az iPhone 17 Plus modellje kisebb kijelzővel fog rendelkezni. Egy hónappal később Jeff Pu azt állította, hogy a Plus modellt egy új, iPhone 17 Slim néven emlegetett modell váltja fel. Akkor még úgy tűnt, hogy ez a modell a két Pro modell alatt helyezkedik el, ugyanazzal a processzorral és RAM-mal, mint az alapmodell.

Egy későbbi jelentés azonban azt sugallta, hogy ez egy új, ultra-csúcskategóriás modell lesz, amely a Pro Max fölé árazódik.

A legutóbbi jelentések szerint azonban az iPhone 17 Slim specifikációi alacsonyabbak lesznek, mint a két Pro modellé, és Kuo szerint csak egy hátsó kamerával rendelkezik majd.

Emlékezés a 12 hüvelykes MacBookra

Az Apple korábban már próbálkozott hasonló stratégiával a 12 hüvelykes MacBook esetében, amely 2015-ben jelent meg. Ez a modell a MacBook Air fölé volt árazva, de gyengébb CPU-val, GPU-val és csak egy USB porttal rendelkezett.

A következő lépés az „egy darab üveg” felé

Az Apple régóta törekszik arra, hogy az iPhone egy „egy darab üveg” legyen, láthatatlan keretekkel, kijelző alatti Face ID modullal és előlapi kamerával. Az iPhone X óta minden generáció közelebb hozta ezt az elképzelést.

Mi van, ha az iPhone 17 Slim képviseli a következő lépést ebbe az irányba? Nemcsak vékonyabb, hanem más látható dizájnjavításokkal is rendelkezik. Talán a keretek is a legvékonyabbak lesznek? Vagy talán ez az a modell, ahol a Face ID modul végre a kijelző alá kerül?

A piaci igények

Az emberek különböző dolgokat keresnek az iPhone-jaikban, és különböző indokokkal vásárolják meg a csúcskategóriás modelleket. Azonban ne felejtsük el, hogy azok a felhasználók, akik technikai okokból vásárolják meg a csúcskategóriás modellt, kisebbségben vannak.

Adjunk nekik egy vékonyabb, elegánsabb és minimalistább iPhone-t, és rengetegen lesznek, akik örömmel adják át pénzüket az Apple-nek anélkül, hogy számítanának a kamerákra vagy az órajelre!

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.