Az iPhone SE 4 az iPhone 13 kijelzőjét hasznosítja újra?

2024.08.01| Phone Arena

Az Apple várhatóan bejelenti az iPhone SE 4 készüléket a következő év első negyedévében.

Ez az új modell egyaránt tartalmaz majd régi és új iPhone elemeket, és állítólag az első olyan iPhone SE lesz, amely OLED kijelzővel rendelkezik. Szokás szerint az Apple néhány év késéssel és valamivel olcsóbban használja fel az alkatrészeket az iPhone SE 2025 modell építéséhez. A The Elec szerint míg az iPhone SE hátulja az iPhone 16 alapján készül, az elülső része valójában a jól ismert iPhone 13-ról lesz átvéve.

Ez azt jelenti, hogy az iPhone SE 4 hátulján továbbra is egyetlen kamera lesz, de az egész kamerakészlet, vagyis az érzékelő, a lencse és a vaku kombinációja függőlegesen lesz elrendezve. Az előlap viszont úgy fog kinézni, mint az iPhone 13, és annak 6,1 hüvelykes OLED kijelzőjét hordozza majd.

Ezáltal az iPhone SE 4 lesz a sorozat eddigi legnagyobb modellje, és az első OLED kijelzővel rendelkező. Az Apple állítólag megtalálja a módját, hogy az iPhone SE 4-et még olcsóbban állítsa elő, mint a hároméves iPhone 13-at.

Ehhez az Apple a legolcsóbb iPhone kijelző beszállítóját, a BOE-t bízza meg az iPhone SE 4 panelek 70%-ának gyártásával. Még így is, az Apple állítólag alacsonyabb specifikációkat kért a BOE-tól az iPhone 13 panelhez képest, amelyet az iPhone SE 4-be építenek be. Nem teljesen világos, hogy ezek az alacsonyabb specifikációk mit jelentenek, de valószínűleg egy régebbi OLED gyártási módszeren alapulnak majd, például alacsonyabb csúcsfényerővel.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple állítólag az LG-hez is fordult, hogy átvegye a lemaradást az iPhone SE 4 kijelző gyártásában, mivel évi körülbelül 20 millió egység eladását várják. Röviden, az Apple másodrendű kijelző beszállítóit fogja igénybe venni az iPhone SE 4 esetében, hogy csökkentse a gyártási költségeket, és körülbelül 40 dollárért szerezze be a paneleket, miközben a telefont várhatóan 499 dollárért fogják értékesíteni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.