Az iPhone XS-t is veri a Snapdragon 855

2019.01.18| Phone Arena

A benchmark teszteken ősz óta messze magasan az Apple iPhone XS vezetett. Eddig.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az AnTuTu napjaink egyik legnépszerűbb benchmark programja, telefonok gyorsaságának, hardveres teljesítményének összehasonlításához kiváló referencia. Az AnTutu Labs gyakran kap fejlesztői modelleket első kézből a gyártóktól, hogy futtassák le rajta, nincs ez máshogy most sem, ezúttal a Qualcomm küldött egy előszériás modellt, amelynél a fókuszban értelemszerűen a Snapdragon 855 chipset található.

Így kerülhetett a listába az AnTuTu-nál referencia modellként, tehát név és márka nélkül, vanilla Android rendszerrel a készülék, amely messze leverte az Apple iPhone XS tudását is. Ez a processzor kerül 2019-ben a Samsung Galaxy S10, az LG G8, valamint a Sony Xperia XZ4 mobilokba többek között. Érdemes megnézni a két utolsó telefont a listában, az egyik a tavalyi Snapdragon 845 referenciamobil, míg a másik a OnePlus 6T, amelybe szintén Snapdragon 845 processzor került.

Éppen ezért meglepő, hogy a OnePlus jobban teljesített, ez feltehetően annak tudható be, hogy a referencia telefon nem volt optimalizálva a hardverhez kellőképpen. Ha ebből indulunk ki, akkor a végleges, piacra kerülő telefonok még több pontot érhetnek el, mint az itt látott 355 ezer pont a benchmarkon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.