Az új iPhone-osok harmada nemrég váltott Androidról

2015.10.28| GSM Arena
Címkék:

iPhone

,

Android

,

váltás

,

iOS 9


Az Apple kiadta a negyed negyedéves pénzügyi jelentését tegnap, ezzel együtt Tim Cook vezérigazgató bejelentette, az új iPhone-osok mintegy harminc százaléka Android rendszerről váltott iOS-re.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Cook elárulta, ez a váltási szám egy igen komoly rekord, legalábbis az elmúlt három évben hasonló mértékű átpártolásra nem volt példa. „Ez egy hatalmas szám és mi nagyon büszkék vagyunk rá” – mondta Tim. Az is kiderült, hogy a már előtte is iPhone mobilt használók mindössze egyharmada vásárolta meg a legújabb iPhone-ok valamelyikére, tehát Apple iPhone 6, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6 Plus vagy Apple iPhone 6s Plus készülékre, mindenki más régebbi telefont használ. A vállalat úgy véli, igen erős 2016 év elejének néznek elébe, hiszen a régi iOS-esek is várhatóan legkésőbb karácsonykor upgrade-elnek.

Az Apple agresszíven „udvarol” a még androidos felhasználóknak, tavaly egy külön weboldalt is készített a cég számukra, a Move to iOS-t, amely az iOS 9 rendszert mutatja be és egyben segíti a konkurens OS-ről váltókat a gördülékeny platformváltásban. A felhasználó átszipkázásban sokat segít az Apple-nek, hogy sok év után tavaly végre belátták, az emberek valóban akarnak nagy képernyős telefonokat és már rég nem elégíti ki őket a kis méretű mobil.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?