Bélyegző mustra

2024.06.14
Címkék:

A bélyegző egy elengedhetetlen kellék az irodában, mivel a segítségével a borítékok, a levelek, a szerződések és más egyéb iratok speciális nyomatokkal láthatóak el, és így hivatalos dokumentumokká válnak.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Mint ahogy az az Online Papírbolt bélyegző kínálatából is látható, ebből az irodaszerből többféle típus is létezik attól függően, hogy milyen kialakítással rendelkezik, illetve milyen nyomatot hagy a papírfelületen. 

 

Hogy választani tudjon az elérhető széles online választékból, a minőség elsőrangú prioritást kell, hogy élvezzen, hogy a használat ne mindennapi bosszúsággal, hanem igazi örömmel és kényelemmel járjon. 

Lássuk, melyek a leggyakoribb típusai!

 

Elsőként az önfestékező, általában műanyagházas dátumbélyegzőket említenénk meg, amelyek szöveglemeze egy gumiszalag maga, és ezen találhatóak a számok, többféle elrendezésben. Persze ez a szalag állítható, attól függően, hogy éppen milyen lenyomatot szeretnél, de a legtöbb esetben sorszámozásra és dátum bélyegzésére használható. 

 

Aztán ott vannak még a szöveges irodai bélyegzők, amelyekből, ha jó pár évet visszautaznánk a múltba, akkor csakis nyeles bélyegzőkkel találkoznánk. Manapság viszont már nem igazán használják őket. Bár azért még mindig akadnak olyan elegáns, rusztikus irodák, amelyek masszív íróasztalainak még mindig az egyik legkedveltebb „kiegészítője", ha úgy tetszik, dísztárgya. 

 

De nem mehetünk el szó nélkül az automata tégla alakú „házzal” rendelkező, önfestékező típusok mellett sem, amelyek fémből és műanyagból egyaránt készülhetnek. Az előbbi verziók használata általában azoknak javasolt, akik sokat bélyegeznek, ugyanis sokkal időtállóbbak a műanyag társaiknál. 

 

A segítségükkel rendszerint a cég nevét, székhelyét, adószámát, nyilvántartási számát lehet rányomni a dokumentumokra, de persze akadnak olyan változatok is, amelyek esetében az ügyintéző neve és beosztása szerepel a bélyegpárnán.

 

Ejtsünk pár szót a bélyegző kellékekről!

 

Mint ahogy korábban már kitértünk rá, a bélyegzők használatához szükség van bélyegzőpárnára, ami többféle kivitelben, méretben, illetve színben kapható. Amennyiben Önnek nem az automata önfestékező típusra esett a választása, akkor mindenképpen külön kell megvásárolnia azt a párnácskát, ami az eszközével kompatibilis.

 

Mindemellett a nyeles és az automata típusoknál szükség van még bélyegzőfestékekre is, amelyek szintén többféle színben, illetve kiszerelésben állnak rendelkezésre. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy hígítani kell őket, mivel nem megfelelő a viszkozitásuk, de ehhez szerencsére már lehet kapni külön alkoholbázisú oldószer keveréket. 

 

Tároló is kapható hozzájuk!

 

Végül meg kell említenünk még a bélyegzők igényes és biztonságos tárolására, szállítására szolgáló bélyegzőtokokat is, amelyek rendkívül praktikus, cipzárral és akasztóval ellátott kiegészítők.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?