Bemutatták a Titanium Xiaomi Watch S4 Sportot, a Xiaomi Band 9-et és a Buds 5-öt

2024.07.24| GSM Arena

Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun mindig lenyűgöző bemutatókat tart, és az éves rendezvény sem volt kivétel.

A cég új összecsukható készülékeket mutatott be, valamint egy sor új viselhető eszközt – egy prémium sportórát, egy olcsó, de képességekben gazdag okoskarkötőt és kényelmes TWS fülhallgatókat.

Xiaomi Watch S4 Sport

Ez egy prémium óra, melynek ára 250 euró. Titánium házzal és zafírüveggel rendelkezik. Négy szíj közül lehet választani: fluoroelasztomer, szilikon, fonott és titánium Milanese. Ez az óra különféle sportokhoz is alkalmas – a Xiaomi Watch S4 Sport akár 40 méter mélyre is merülhet, PADI által tesztelve és EN13319 búvárminősítéssel rendelkezik. A Xiaomi a Suunto óragyártóval együttműködve fejlesztette ki a sportkövetési algoritmusokat (pl. a tejsavküszöb mérését).

Az outdoor edzésekhez öt GNSS konstellációt támogat kettős sávú vétellel. Offline térképfunkcióval is rendelkezik, és eSIM-nek köszönhetően otthon hagyhatjuk a telefonunkat.

Előbb már említettük a zafírüveget, itt van, ami alatta található – egy 1,43 hüvelykes OLED kijelző, amely 2200 nit csúcsfényerővel rendelkezik a szabadtéri olvashatóság érdekében. A Xiaomi meglepően nagy, 586 mAh-s akkumulátort szerelt bele (a Watch S3 486 mAh-s akkumulátorral rendelkezik), és akár 15 napos üzemidőt hirdet.

A hátoldalon található pulzus- és véroxigén-szenzort szintén zafírüveg védi. A Xiaomi állítása szerint a szenzor 97,2%-os pontosságot ér el. Egy érdekes funkció, hogy az NFC képes működni autókulcsként is (csak bizonyos járműveknél működik).

Xiaomi Band 9

Ha az óra túl sok lenne, a Xiaomi Band 9 alapmodellje 35 USD-ről indul, az NFC változat 42 USD. A normál karkötő fémből készült, de van egy kerámia különkiadás is, amely 48 USD áron kapható. A karkötő négy színben érhető el – rózsaszín, fekete, fehér és kék –, és gyorsan cserélhető szíjakkal személyre szabható.

A Xiaomi Band 9 akár 21 napos üzemidőt ígér, bekapcsolt Always On Display módban 9 napig is bírja. Lineáris motorral és 20 választható rezgési móddal rendelkezik.

A Xiaomi szerint a pulzusmérő szenzor pontosságát 16%-kal javították az előző generációhoz képest. Továbbá a Pekingi Egyetem Harmadik Kórházával együttműködve fejlesztették ki az alvás közbeni légzési problémák jobb észlelését. És ha az NFC változatot választja, a karkötő szintén működhet autókulcsként.

Xiaomi Buds 5

A Xiaomi Buds 5 félig a fülbe helyezhető kialakítást használ, és a cég szerint alig lehet érezni őket viselés közben. Mindegyik fülhallgató mindössze 4,2 grammot nyom, de lenyűgöző 6,5 órás üzemidőt biztosít (a teljes hallgatási idő a tokkal együtt 39 óra).

A fülhallgatók támogatják a Qualcomm aptX Lossless audio codecet (akár 2,1 Mbps-ig), és a Harman AudioEFX csapata hangolta őket. Aktív zajszűréssel és AI-alapú zajcsökkentéssel rendelkeznek a hívásokhoz, 3 mikrofonnal. A térhangzás és a többpontos csatlakozás is elérhető.

A fülhallgatók IP54 minősítésűek, így ellenállnak az izzadtságnak és az esőnek. A Xiaomi Buds 5 ára 89 EUR.

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.