Betilthatják az iPhone 5-öt

2011.09.19
Címkék:

Minél közelebb kerülünk az Apple iPhone 5 bemutatójához, annál több információ szivárog ki róla. Ez esetben azonban nem új specifikációs pletykáról van szó, a még be sem jelentett telefon kitiltása a tét.

Minél közelebb kerülünk az Apple iPhone 5 bemutatójához, annál több információ szivárog ki róla. Ez esetben azonban nem új specifikációs pletykáról van szó, a még be sem jelentett telefon kitiltása a tét. A Samsung egyik emberétől kapta a hírt a Korea Times, hogy az iPhone 5-öt be szeretné tiltani a dél-koreai cég anyaországában. A kitiltás oka a vezeték nélküli hálózatokhoz kapcsolódó szabványok szabadalmi jogának megsértése, amelyek a Samsung birtokában vannak. Információink szerint amint bemutatják a készüléket, a Samsung azonnal beperli az Apple-t a dél-koreai bíróságon. Ahogy elárulta a pletykás munkatárs, az Apple egyetlen olyan terméket sem forgalmazhat Dél-Koreában a Samsung engedélye/szabadalmi jogának megkérése nélkül, amely telekommunikációs funkcióval is bír.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A per alapja a Németországban betiltott Samsung Galaxy Tab 10.1 és Tab 7.7. A feljelentgetések közepette nem szabad azt sem elfelejteni, hogy még mindig a Samsung az Apple egyik legnagyobb beszállítója.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.