Boostold hatékonyságod: ismerd meg az új focusOS-t!

2024.05.14| 9to5mac
Címkék:

ipad

,

mac

,

apple focusOS

,

apple


Optimalizáld munkádat: az új focusOS segítségével az iPad-ot áthelyezheted a Macre és hasznos funkciókat élvezhetsz a koncentrált munkához.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Michael Tigas, a fókuszált munka híres alakja, most új alkalmazással lépett elő a piacon, melyet focusOS névre keresztelt. Az új alkalmazás célja, hogy a különböző Apple eszközök segítségével, a zavaró tényezők minimalizálásával növelje a felhasználók produktivitását és koncentrációját.

Az egyik legizgalmasabb új funkció, melyet a focusOS kínál, az a képesség, hogy az iPad fókuszát könnyedén át lehet helyezni a Macre. Ennek révén a felhasználók gyorsan és hatékonyan tudják kezelni az aktív alkalmazásokat, miközben minimalizálják a figyelemelterelés lehetőségét.

A Macen való alkalmazások egyszerűen elsötétíthetők vagy akár teljesen eltüntethetők, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben a munkájukra koncentráljanak.

Michael Tigas elmondása szerint az iPad által biztosított fókusz szintje olyan mentális koncentrációt kínál, amelyet a Macen nehéz elérni. A focusOS segítségével most már ez a fókusz könnyedén áthozható a Macre, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy maximálisan kihasználják mindkét platform előnyeit.

Az alkalmazás egyik kiemelkedő tulajdonsága az is, hogy a felhasználók egy dimmer segítségével állíthatják be a háttérben futó alkalmazások fényerejét, így teljes mértékben szabályozhatják a környezetüket és a figyelmüket.

Fókuszált munka érdekében...

A focusOS további számos funkciót kínál, melyek segítenek a felhasználóknak a legfontosabb dolgokra összpontosítani, és minimalizálni a figyelemelterelő tényezőket. Ezek közé tartozik:

- Felhasználó által konfigurálható környezetek: Lehetőség van különböző fókuszbeállítások létrehozására különböző alkalmazásokhoz és helyzetekhez.

- Alkalmazásokhoz való hozzáférés letiltása: A felhasználók blokkolhatják azokat az alkalmazásokat vagy weboldalakat, melyek gyakran elterelik figyelmüket.

- Környezeti hangok integrációja: A focusOS beépített környezeti hangokat kínál, így segítve a felhasználókat a zajos környezetek elkerülésében és a koncentráció javításában.

- Shortcuts alkalmazás támogatása: Automatizálás és gyors hozzáférés különböző környezetekhez az iPhone és iPad rendszereken keresztül.

Összefoglalás

Az Apple Focus rendszere már alapvetően segít a felhasználóknak abban, hogy minimalizálják a figyelemelterelő tényezőket eszközeiken. Michael Tigas focusOS alkalmazása azonban egy újabb lépést jelent ezen a téren, és hatékony megoldást kínál a fókuszált munkához.

Az ingyenesen letölthető focusOS alapvetően ingyenesen elérhető, de a teljes körű funkcionalitáshoz előfizetés szükséges, melynek ára 3,99 dollár havonta vagy 19,99 dollár évente.

Az új alkalmazás ígéretes lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék maximalizálni a termelékenységüket és koncentrációjukat az Apple eszközeiken.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.