Borzalmas Windows Phone 7 értékesítési adatok

2011.05.04
Címkék:

A Microsoft fél évvel ezelőtt robbant be a teljesen átalakított Windows Phone 7 rendszerrel és azóta hangoztatták, teljesen elégedettek az eladásokkal, ám ezeket sosem számszerűsítették

A Microsoft fél évvel ezelőtt robbant be a teljesen átalakított Windows Phone 7 rendszerrel és azóta hangoztatták, teljesen elégedettek az eladásokkal, ám ezeket sosem számszerűsítették. Bár a Microsoft erős negyedévet zárt és mintegy másfél millió WP7 mobil került a szolgáltatókhoz, mégsem lehet olyan rózsás a helyzet. Az orosz Eldar Murtazin szerint a felhasználókhoz mintegy 674 ezer darab mobil kerülhetett mindössze, legalábbis erre a következtetésre jutott a 2010-es eladási és értékesítési adatokból - igaz, arról nem ír, hogy ez milyen időszakra vonatkozik.

Nem lennénk különösebben meglepve a rendkívül gyenge számok láttán, ugyanis bő fél év után még mindig hiányoznak alapvető funkciók a minimalista külsejű rendszerből, ez pedig bőven elég ahhoz, hogy elpártoljanak azok is, akik kipróbálták vagy komolyan érdeklődtek a WP7 iránt. Eldar esetében sosem lehet tudni, honnan kapja az információkat, de eddig nem sokat tévedett, mindig első kézből kapja a híreket.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.