Ciki: öt óra alatt tönkrement a Pixel Fold kijelzője

2023.06.29| Phone Arena
Címkék:

Google Pixel Fold


Képzelje el, milyen izgalomban volt része egy Reddit előfizetőnek tegnap, amikor végre megkapta vadonatúj Google Pixel Fold készülékét. De képzelje el azt is, milyen rémületet érzett öt órával később, amikor a képernyővédő fólia elkezdett lehámlani a táblagép méretű belső kijelzőn, és karcolások kerültek napvilágra a képernyőn.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A készülék tulajdonosa elmondta, hogy még csak videót sem nézett, az első óráit a Pixel Fold beállításával töltötte. Csak háromszor nyitotta ki a készüléket, hogy a belső kijelzőn nézzen meg dolgokat. 

"Ha csak a képernyővédő fólia, akkor nem nagy baj" - tette közzé a készülék tulajdonosa. "De ezek a vonalak, repedések megijesztenek. Megkerestem a Google-t és azt mondták, 24-48 órába fog telni, amíg visszahívnak." 

Később a nap folyamán, miután beszélt a Google-lal, a Reddit előfizető azt mondta: "A Google képviselője megkért, hogy távolítsam el a képernyővédő fóliát, és küldjem el nekik a fotókat. A gondos eltávolítás után úgy tűnik, hogy a képernyőn lévő laminátum megemelkedik a közepén, és ott pókhálószerű repedések láthatók közepén. Úgy tűnik, most van egy hibás kijelzőm."

Meg kell jegyezni, hogy a Samsung szállított kijelzőket a Google-nak, és bár egy hibás kijelző belefér a gyártási hibába, ez fontos annak, aki legalább 1800 dollárt kifizetett a telefonjáért. Az is fontos, hogy a többi Pixel Fold tulajdonos lássa, hogy a saját egységeiken kereshessen hibákat.

A Pixel Foldban egy ultra-this glass (UTG) található, rajta pedig védőburkolat. Ami ennek az úriembernek a Pixel Fold kijelzőjével történt, egészen az eredeti Galaxy Fold 2019 áprilisi megjelenése előtti időszakba visz vissza minket, amikor több influencer elkezdte lefejteni a védő műanyag réteget a Samsungtól kapott egységekről. 

Annak ellenére, hogy a Samsung a telefonokhoz mellékelt egy figyelmeztetést, amely megemlítette, hogy nem szabad eltávolítani a védőréteget, sokan mégis megtették. Több mint öt hónapos késés után végül 2019 szeptemberében megjelent a telefon.

Ismétlem, egy hibás képernyő nem ok a pánikra. És valóban, úgy tűnik, hogy a Google jelenleg vizsgálja az ügyet. Mindazonáltal, figyelembe véve, hogy hány Pixel modellt szállítottak bizonyos típusú problémákkal, ez az, amire a Pixel Fold tulajdonosoknak figyelniük kell.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?