Családi nyaralás az osztrák hegyek között

2023.04.20
Címkék:

Ilyenkor tavasszal már vannak, akikben körvonalazódik a nyári kikapcsolódás helyszíne, ideje, főleg, ha a munkahelyen előre le kell adni a tervezett szabadság időpontjait.

Akik kedvesükkel, netán egyedül szeretnének elutazni pihenni, azok egy kicsit könnyebb helyzetben vannak, hiszen nem kell sok ember igényeihez alkalmazkodni.

 

A gyermekes családok, netán a nagyszülőkkel együtt utazók esetében viszont már más a helyzet. Nem csupán a létszámbővülés miatt speciális egy közös, nagy nyaralás, de számtalan szempontot is figyelembe kell venni. Sokak számára emiatt egy kész stresszhelyzet a nyári nyaralás tervezése, megszervezése.

 

Ahol leveszik a gondot a vállunkról

 

Az Ausztriában található Hotel OTP Birkenhof**** családbarát ajánlataival el tudja érni, hogy minden generáció jól érezze magát nemtől és kortól függetlenül. A szálloda az osztrák hegyek között, Karintiában található, de magyar tulajdonosi körrel, személyzettel, így magyaros vendégszeretettel és széles körű beltéri, valamint kültéri szolgáltatásokkal, programokkal csalogat mindenkit a gyönyörű helyszínre.

 

A kutyások is örömteli fogadtatásban részesülnek itt, ugyanis a hotel nemcsak család- és gyermekbarát, hanem kutyabarát is. A kutyusokat saját kiságy, etető- és itatótál, valamint a szobába bekészített meglepetés is várja, hiszen ők is teljes értékű családtagok. Természetesen mindezek mellett illik betartani a szálloda kutyusokra vonatkozó házirendjét.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Több generáció együttes nyaralása

 

Sokszor már az is gond, hogy kitalálják a szülők és nagyszülők, melyik az a hely, ahol mindannyian jól éreznék magukat. Az idősebbek már kevésbé bírják a meleg levegőt, a meleg fürdőket, ezért is lesz számukra kedvező Ausztria legdélebbi tartományában pihenni, ahol egyszerre élvezhetik a kellemes levegőt, miközben megcsodálhatják a hófödte hegycsúcsokat, csörgedező patakokat.

 

Akik egy kis fürdőzésre vágynak, a wellness és spa részleg kényeztető szolgáltatásai várják őket, külön gyerekeknek kialakított medencével. A szolgáltatások között számtalan masszázscsomag és egyéb testkezelés szerepel, érdemes válogatni aszerint, hogy mely testrészek kívánnak extra odafigyelést, legalább ezekben a napokban.

 

Aktív kikapcsolódás minden korosztálynak

 

Gyerek és felnőtt egyaránt szeret a természetben időt eltölteni. A Hotel Birkenhof Bad Kleinkirchheim település közelében helyezkedik el, ahol termálfürdők, túra- és kerékpáros útvonalak, valamint golfpálya is található. A térség egyben híres nemzetközi sportközpont, ahol télen a síelés, egész évben pedig az úszás, a tenisz, a lovaglás a helyiek által is kedvelt mozgásformák. A családias légkörű szálloda alkalmazottai akár egy-egy kirándulásra is elmennek vendégeikkel.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?