Csöndben lett jobb a Nexus 5

2013.12.16| XDA Developers Forum

A keresõóriás meghallgatta felhasználói panaszait és nem sokkal a piacra kerülés után máris itt egy kissé szokatlan, hardveres módosítás, amely a Google Nexus 5-öt érinti.

A keresõóriás meghallgatta felhasználói panaszait és nem sokkal a piacra kerülés után máris itt egy kissé szokatlan, hardveres módosítás, amely a Google Nexus 5-öt érinti. Az LG által készített okostelefonra számos panasz érkezett, mely az összeszerelési és egyéb minõséget kritizálta. Az új Nexus 5-ök immár lényegesen, szemmel láthatóan nagyobb hangszóró és mikrofon lyukakkal érkeznek, valamint a hardveres gombok jobban egy szintbe kerülnek a telefon burkolatával, így kényelmesebb lesz a használat. A panaszok oka egyértelmûen a beszélgetésekkor észlelhetõ halk hangátvitel, valamint a Google Nexus 5 szintén nem elég hangos csengése volt. A teljesen csendben véghezvitt hardveres módosítást egy XDA fórumos jelentette, aki hibás készülékét elküldte és egy ráncfelvarrt modellt kapott vissza. Sajnos nem minden tökéletes, az új telefon esetében néhány sárga és zöld pixel hibás a kijelzõn, de kevésbé észrevehetõ hiba mint az említett hangproblémák. Mindenesetre jó tudni, hogy az LG és a Google komolyan foglalkozik a felhasználók visszajelzéseivel.



 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?