Decemberben érkezik az Acer Liquid

2009.11.02
Címkék:

Az Acer Snapdragon processzoros okostelefonja decemberben a boltokba kerülhet.  

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Acer Snapdragon processzoros okostelefonja decemberben a boltokba kerülhet. Az eredeti információk szerint 1 gigahertzes mobil CPU-val felszerelt Acer telefonban Android 1.6 operációs rendszer teljesít szolgálatot, ez idõvel 2.0 verziószámra frissíthetõ lesz. A friss hírek azonban arról szólnak, hogy mégsem 1 Ghz-es lesz a processzor, hanem „csak” egy 768 megahertzes változatot várhatnak a rajongók, bár a Snapdragon márkanév megmarad.

Az 1 gigahertzes egyelõre marad a Toshiba TG01 és a HTC HD2 kiváltsága sajnos. A fehér színû Liquid Franciaországban már decembertõl megvásárolható lesz, a piros januárra várható, az ára pedig 350 euró körül lesz a szakértõk szerint.

Az Acer Liquid A1 specifikációja hasonló, mint a többi felsõkategóriás mobilé, így adott a 3.5 colos, 800×480 pixeles, kapacitív érintõkijelzõ, valamint egy egyedi, egyujjas használatra kihegyezett, az Acer által kifejlesztett kezelõfelület. A tudáslistában HSDPA, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, 3.5 mm-es jack csatlakozó, Facebook/Flick/Twitter kliens és 5 megapixeles kamera szerepel.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.