Drágaköves eljegyzési gyűrűt szeretnél?

2022.03.17
Címkék:

Végre elhatározásra jutottál: csak Ő, és senki más? Akkor ideje a tettek mezejére lépned és tanúbizonyságát adnod a szándékaidnak.

Hogyan? Mikor? Mivel? Nos, a mivel kérdésre tudjuk a választ: egy drágaköves eljegyzési gyűrűvel.

 

Hogyan? Mikor?

 

A lánykérés minden férfi - és nő - életében meghatározó momentum. Egy érzelmektől fűtött pillanat, amikor egy időben, egy helyen olyan sok mindent szeretnél elmondani neki. Persze ez nem mindig sikerül, mert annyira izgatott vagy, hogy egy épkézláb mondatot sem tudsz megfogalmazni. De sebaj: a szavak helyett beszélnek majd a tettek, és az a csodaszép eljegyzési gyűrű, amit a Marta Meisels Jewelry különleges alapanyagokból készült ékszer kollekciójából is kiválaszthatsz.

 

Hogyan és mikor kérd meg a szerelmed kezét? Úgy és akkor, amikor neked és neki a legmegfelelőbb. Általában szép emlékeket hagy, ha megleped vele, ha illik az elképzeléseibe. Hiszed vagy sem, de a lányok sokat álmodoznak arról, hogy milyen lesz az, amikor megkérik a kezüket. Ez azoknál is így van, akik kézzel-lábbal felháborodva tiltakoznak még a feltételezés hallatán is.

 

Sokan, sokat hezitálnak azon, hogy miként történjen a lánykérés. Lényegében a kreativitásod az, ami a történéseket diktálja. Neked kell tudni, hogy mivel lehet a párodnak örömet okozni, és mi az, amitől annyira tart, hogy inkább menekülőre fogná. Te ismered a szokásait, a vágyait, a félelmeit. A lánykérés lehet romantikus, meghitt, nyilvános vagy akár extrém is.

 

Kő nélküli vagy köves?

 

Ha eléggé ismered a szerelmedet, akkor tudni fogod a választ. Van, aki az egyszerűbb kő nélküli változatot szeretné, de ugyanúgy örülni fog a kővel rendelkező eljegyzési gyűrűnek is, Van, aki pedig kifejezetten a köves gyűrűket részesíti előnyben. Ha nem tudsz rögtön dönteni, akkor választás előtt figyeld meg a barátnőd ékszerviselési szokásait - ez a segítségedre lehet.

A gyűrű - legyen az eljegyzési vagy akár karika - ugyanazt jelenti már hosszú évszázadok óta minden kultúrában. A végtelenség, az örök összetartozás, a szerelem szimbóluma akkor is, ha köves, akkor is, ha kő nélküli. 

 

Drágaköves eljegyzési gyűrűk

 

A különleges, egyedi alapanyagok kivételes megjelenését tovább lehet fokozni a káprázatos színekben megtalálható drágakövekkel. A zafír, az ametiszt, a topáz, az akvamarin, a turmalin, a peridot olyan drágakövek, amelyek méltán lesznek majd az eljegyzési gyűrű díszei.

 

A köves eljegyzési gyűrű összetett jelképként is felfogható, hiszen itt a gyűrű örökkévalóságot jelképező volta még egy plusz jelentéstartalommal is kiegészül. Ha a szerelmed hisz a drágakövek kisugárzásának a hatásaiban, akkor még hatványozottabban érvényesül.

 

Például az ametiszt, ami a kvarc ásványnak az ibolyaszínű változata, egyben a mértékletesség kövének is minősül. A topáz tisztasága elűzi a bizonytalanságot, vibráló energiája örömet, bőséget, jó egészséget garantál. A zafír pedig elhozza a belső békét. Ugye milyen érdekes?

 

Válassz te is egy fantasztikusan szép köves eljegyzési gyűrűt és cselekedj! Kérd meg a szerelmed kezét minél hamarabb!

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?