Dübörög az Ovi Áruház

2010.11.05
Címkék:

Az Ovi Áruház folyamatosan frissülõ alkalmazásaival, játékaival és egyéb szolgáltatásaival óriási forgalmat generál, a napi letöltések száma már meghaladja a napi 2,5 milliót.  

Az Ovi Áruház folyamatosan frissülõ alkalmazásaival, játékaival és egyéb szolgáltatásaival óriási forgalmat generál, a napi letöltések száma már meghaladja a napi 2,5 milliót. A Nokia globális adatai alapján naponta 200 ezer új felhasználóval bõvül az Ovi Áruház felhasználói tábora, akik több tízezer ingyenes és fizetõs alkalmazás és tartalom közül váltogathatnak.

Az Ovi Áruház sikeréhez nagyban hozzájárul, hogy az Ovi App Wizard segítségével ma már bárki egyszerûen létrehozhatja saját alkalmazását és megoszthatja azt az Ovi Áruházban.

A Nokia és fõleg az Ovi szolgáltatásokat használó több mint 150 millió ember körében az Ovi Térképek, az Ovi mail, és az Ovi Music a legnépszerûbbek. A magyar Ovi felhasználók októbertõl újabb alkalmazásokat próbálhatnak ki, hiszen a napokban indult a Vatera elsõ mobil alkalmazása Symbian platformra, melynek köszönhetõen bárki könnyedén vaterázhat az erre alkalmas Nokia készülékén*.

Emellett a Nokia mobilt használók számára számos más helyi tartalom is rendelkezésre áll, az Accuweather alkalmazást használva az ország egyetlen pontján sem érhet minket meglepetés, az Iwiw alkalmazással pedig mindig kapcsolatban lehetünk barátainkkal.

*Az alkalmas Nokia készülékek a következõk: Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia 5228, Nokia 5250, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia C6-00, Nokia N8, Nokia C7-00.



 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.