Ebédet rendel helyettünk a HONOR Magic 7 család

2024.10.27| Honor

A HONOR a héten bejelentette, hogy a közelgő Magic 7 szériáját a Qualcomm Technologies Snapdragon 8 Elite mobil platformja fogja működtetni.

A bejelentésre a Snapdragon Summit 2024 során került sor, ahol a cég kiemelte az AI-központú ökoszisztéma fejlesztésére vonatkozó terveit. A HONOR a színpadon bemutatta a Magic 7 sorozathoz érkező új, úttörő mesterséges intelligencia (AI) funkciókat, köztük az iparág első nyílt ökoszisztémájú AI-asszisztensét, valamint a valós idejű NPU grafikus renderelést, amely mobiljátékokhoz lesz elérhető. A bemutatón egy kis betekintést is kaptunk az új csúcskészülék megjelenésébe.

Mobilos Autopilot AI

Az iparág első nyílt ökoszisztémájú AI-asszisztense a HONOR Magic 7 szériában mutatkozik be. Az új AI Agent funkció lehetővé teszi például, hogy a felhasználó nevében rendeljen ételt, és képes tanulni a felhasználó szokásaiból, hogy intelligens döntéseket hozzon. Az AI asszisztens képes megtalálni és lemondani a nem kívánt előfizetéseket, valamint segít számos egyéb feladatban is, mint például utazások szervezése, naptár ütemezése vagy fájlok átvitele különböző alkalmazások között.

A HONOR Magic 7 széria új AI-funkciói mellett bemutatásra kerül az iparág első, valós idejű AI grafikus renderelése mobiljátékok számára, amely az NPU-számítási technológiát használja a jobb teljesítmény és képminőség érdekében, miközben csökkenti a GPU terhelését és a készülék hőmérsékletét.

A MagicRing technológia lehetővé teszi a zökkenőmentes AI-élményt több eszközön keresztül, megkönnyítve a szolgáltatások és információk biztonságos áramlását. A felhasználók például egy egyszerű rajzot részletes műalkotássá alakíthatnak a Cocreator funkció segítségével a HONOR MagicPad 2 készüléken.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A HONOR Magic 7 sorozat a Snapdragon 8 Elite és a MagicOS 9.0 által támogatott AI-funkciókkal elhozza a mobilos Autopilot AI új korszakát. A hivatalos bemutatóra 2024. október 30-án kerül sor Kínában, ahol további részletek derülnek ki a készülékről és a cég jövőbeli terveiről.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

    Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

    2022.10.11
    | Phone Arena
    A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
    A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

    A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

    2023.12.28
    | Phone Arena
    A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
    Kapható a Honor Watch Magic

    Kapható a Honor Watch Magic

    2019.02.01
    | Honor
    Az okosóra lenyűgöző tudással és HD kijelzővel érkezik, egy hétre elegendő akkukapacitással és szívritmus figyeléssel a nap 24 órájában.
    Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

    Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

    2018.02.15
    | Honor
    A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.