Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26| SamMobile

A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az egyik Galaxy Watch Ultrán egy furcsa minőségellenőrzési hiba jelentkezett, amely a korábbi okosórákon nem volt jelen.

Kijelző igazítási probléma a Galaxy Watch Ultra néhány darabján

Egy szerencsétlenül járt vásárló olyan Galaxy Watch Ultrát kapott, amelyen az óra körgyűrűjén lévő órajelölések nem igazodnak az óralap órajelöléseihez. Ez valószínűleg egy elcsúszott OLED panel miatt van, nem pedig az óra körgyűrűje miatt. Ez arra utal, hogy az okosóra gyártási folyamatában tökéletlen minőségellenőrzés történt. Aggodalomra azonban nincs ok, mivel úgy tűnik, hogy ez egyedi eset.

A Reddit fórumon hozzászóló többi Galaxy Watch Ultra tulajdonos megerősítette, hogy az ő készülékükön nem jelentkezett ez a probléma. Bár a Samsung még nem kommentálta az ügyet, valószínűleg kicserélik a hibás Galaxy Watch Ultra készüléket a szerencsétlenül járt vásárlónak.

Összehasonlítva a Galaxy Buds3 Pro problémáival

A Galaxy Buds3 Pro széleskörű minőségellenőrzési problémáihoz képest a Galaxy Watch Ultra problémája nem ad okot aggodalomra. Több felhasználó arról számolt be, hogy a Galaxy Buds3 Pro szilikon fülpárnái megsérültek a cserék során. Emiatt a Samsung úgy döntött, hogy leállítja az előrendeléseket, kétszer is ellenőrzi a gyártásra vagy szállításra váró fülhallgatókat, és késlelteti az előrendelések kiszállítását.

Emlékezetes minőségellenőrzési probléma a Galaxy Note 7-nél

Évekkel ezelőtt a dél-koreai vállalat hatalmas minőségellenőrzési problémával szembesült a Galaxy Note 7 akkumulátorával kapcsolatban, az ugyanis hajlamos volt kigyulladni. A probléma olyan súlyos és kritikus volt, hogy a légitársaságok világszerte értesítették az utasokat, hogy a Galaxy Note 7-et nem lehet felvinni a repülőgépekre.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.