Egy vidéki szálloda megannyi luxusszolgáltatással

2023.07.11
Címkék:

Van az úgy, hogy az ember olyan helyre szeretne elmenni belföldön nyaralni, ahol megkapja a lehető legmagasabb szintű luxusszolgáltatásokat.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Amikor eltervezzük a nyaralásunkat, nem mindig fér bele az időbe, hogy azt is kitaláljuk, hogy abban az egy hétben pontosan mit fogunk csinálni, mire lenne testünknek, lelkünknek szüksége. Persze mindig jól jön egy kis masszázs, egy kis wellness, de jó lenne egy olyan hely, ahol tényleg tengernyi a választék, és elég mindent helyben eldönteni.

 

Gyerekekkel is magas színvonalon

 

Sokan panaszkodnak még mindig arra, hogy csak Budapesten érhetőek el bizonyos szolgáltatások, pedig szerencsére ez nincs már így. Ha valaki össze akarja kötni a kellemest a hasznossal és mindezt luxusszínvonalon, akkor tekintse meg a hévízi Hotel Európa Fit****superior szolgáltatásainak palettáját, csomagajánlatait, és nem fog csalódni.

 

Nyáron külön nehézség a gyerekeseknek a szünidő eltöltése, főleg a kisebb gyerekek esetében, és ahol nincs nagyszülői segítség, vagy ha egy szülő neveli a gyermekeket. Ebben is segítségünkre van az Európafit, ugyanis nem kell előre kész tervekkel érkeznünk a nyaralásra, hogy melyik nap mivel foglaljuk le az unatkozó gyereket, mert náluk minden gyerkőcöt korcsoportjának és érdeklődési körének megfelelő játéktípus várja.

Szépülés, gyógyulás és feltöltődés Hévízen

 

Akkor lesz igazán feltöltő erejű egy nyaralás, ha a testre és a lélekre egyaránt hat. Ezt azzal tudjuk elérni, ha passzív és aktív pihenés is szerepel a programjaink között. A passzív pihenést jelentheti a szálloda pazar wellnessfürdője, ahol számtalan kényeztető szolgáltatást tudunk igénybe venni. A sportosabb vendégek a hotel falain belül és kívül is kiélhetik mozgásigényüket.

 

Bármelyikre lesz is igény, az biztos, hogy lelkünket és testünket is meg fogja újítani, szépíteni. Hát még ha egy fiatalító programon is részt veszünk a szálloda Vitalium Laser központjában. Hazánkban egyedülálló lézerkezelések használatára van itt lehetőség, mellyel a test és arc bármely része évekkel ezelőtti formáját nyeri vissza.

 

Az Európafitben egy egészségközpont is működik, ahol különböző szakorvosok látják el az ambuláns vendégeket, ily módon lehetőség van előzetes egyeztetést követően külsős vendégeket is fogadni. A mozgás vagy wellness után pedig jól fog esni az ínyenc ebéd vagy vacsora, amelyről a szálloda szakácsai gondoskodnak. Hazai és nemzetközi ízek mellett helyi, zalai specialitásokkal is találkozhat a látogató.

 

Hogy mindenki otthon érezze magát 

 

Természetesen a szolgáltatások közé olyanok is tartoznak, mint pl. mosatás, vasalás, ha erre lenne igény. Az allergiában vagy ételintoleranciában szenvedők igényeit is igyekeznek kiszolgálni. Még könyvet is lehet kölcsönözni, vagy a szálloda személyzetével gyermekfelügyeletet egyeztetni. Az elektromos autók részére rendelkezésre állnak töltőállomások. A nem autóval érkezőknek térítés ellenében transzfer is megoldható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?