Ekkora lesz a Samsung Galaxy Watch 6 és a Classic

2023.07.18| Phone Arena

Egy koreai műszaki bolt kiadott egy promóciós képet a Samsung Galaxy Watch 6 és a Galaxy Watch 6 Classic modellekről – két óra, amelyek a július 26-i Unpackeden mutatkoznak be.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ez a kép Dohyun Kimen keresztül került a Twitterre. Más előzetesekkel ellentétben, amelyeket eddig láttunk, nem tartalmaz fotókat, csak a Galaxy Watch 6 felirat olvasható. Az apró betűs rész értékesebb – ott vannak a „hivatalos” méretinformációk.

Az okosórák két változatban jelennek meg: csak Wi-Fi és Wi-Fi + Cellular (LTE). Függetlenül attól, hogy milyen csatlakozási lehetőséget választ, két almodell és négy méret közül választhat:

Állítólag a rajongók kedvence tér vissza a Galaxy Watch 6 Classic-ban: a forgó előlap. Amellett, hogy menőnek tűnik, az előlap hasznos célt is szolgál. Segítségével a felhasználók gyorsabban lépkedhetnek a menük között, és jobb, intuitívabb interakciót tesz lehetővé.

A lapkakészlet frontján a Galaxy Watch 6 sorozata várhatóan 10%-os sebességnövekedést ér el az Exynos W980 segítségével, amely felváltja az Exynos W920-at.

Egyes jelentések 2 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet jeleznek a Galaxy Watch 6 és a Watch 6 Classic esetében. A négy új készülék közül a kisebbik – a 40 mm-es Galaxy Watch 6 és a 43 mm-es Galaxy Watch 6 Classic – állítólag 300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Nagyobb társaikban (a 44 mm-es Galaxy Watch 6 és a 47 mm-es Galaxy Watch 6 Classic) valószínűleg 425 mAh-s akkumulátor található.

A Tottenham sztárját, Son Heung-mint július közepén látták egy koreai repülőtéren, amint egy Galaxy Watch 6-ot viselt a csuklóján – jelentette az ázsiai média. Véleményük szerint ez nem más, mint az óra Classic változata, amely a forgó előlappal rendelkezik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.