Ékszerek férfiaknak, mert az elegancia nem csak a nőké

2022.09.12
Címkék:

A mai világban sokan fintorognak, ha a férfi nem lehetőségeit tömjénezzük egy adott területen

Az ékszerek esetében erről azonban szó sincs. Karóra, karkötő vagy nyaklánc, amelyet kifejezetten az erősebb nem tagjainak terveztek? Minden férfi számára viselhető darabok.

 

Férfias ékszerek az elegancia híveinek

 

Nyilván egy minőségi karóra nem is lehet kérdés, ám a Juta Óra-Ékszer férfi ékszer kínálatában ennél sokkal egyedibb és elegánsabb színfoltokat is találunk. Hiszen az óra mellett akár nyakláncokban és karkötőkben is gondolkodhatnak azok az urak, akik szívesen áldoznak a megjelenés oltárán.

A karkötő férfias darab!

 

Sokan amikor férfi ékszerre gondolnak, először a karkötőkre asszociálnak. Nyilván nem véletlenül. Hiszen ez a típus nagyon régóta eszköztára az erősebbik nemnek, s olyan sokféle változata létezik, hogy azok közül valóban könnyedén megtalálhatók a férfi csuklókra szánt modellek. A Juta Óra-Ékszer kínálatában mindez nemekre bontva is egyszerűen elérhető, így gondolkodni sem kell azon, hogy a választott darab megfelel-e egy férfias megjelenéshez, illetve a férfi csuklójának méretéhez.

 

A karkötő szépen megfér az óra mellett is, de ha nagyobb jelentőséget, szerepet szánunk neki, érdemes a másik karra helyezni. Teljes szépségében, illetve több változat esetén szépségükben így fognak tündökölni. Ezt a döntést tehát érdemes aszerint is mérlegelni, hogy mekkora figyelmet szeretnénk szánni a karkötőnek a mindennapjainkban.

 

Akár több karkötő is viselhető egyszerre, habár érdemes ebben az esetben külön figyelmet szentelni annak, hogy stílusuk, illetve anyaguk révén szépen összeillő párost alkossanak.

 

A bőr karkötők számítanak a legnépszerűbb választásnak, hiszen egyszerre vonzók és férfiasak, miközben a lélek szabadságát is képesek jelképezni. A bőr és a fém kombinációk is nagyon népszerűek, s ráadásul több neves márka is él a lehetőséggel, hogy ilyen kombinációkkal vonzza magához férfi vásárlóit.

 

A nyaklánc sem női privilégium

 

Habár sokan túl nőiesnek tartják, itt is a kivitelezés, a stílus, valamint a viselőjének a személyisége, kisugárzása dönti el, hogy mennyire férfias és illő egy adott darab. Vékonyabb és vastagabb modellek is megtalálhatók a kínálatban, éppen ezért a legfőbb szempont a választásnál ne a vastagság legyen, hanem az, hogy mennyire passzol saját stílusunkhoz.

 

Gyűrűket az ujjakra!

 

Ma már egy férfi sem csak a jegygyűrűjét viselheti magabiztosan. Habár a főúri hatalmas pecsétgyűrűk ideje határozottan visszaszorulóban van, férfiak számára tervezett markánsabb modellek szép számmal elérhetők az olyan ékszerboltban, ahol nagy választék várja a vásárlókat. A Juta Óra-Ékszer webshopjában minőségi, ugyanakkor a legkülönfélébb igényeket is kiszolgálni képes kínálatból választhatunk.

 

Láthatjuk, hogy ma már kifejezetten férfias ékszerek is elérhetők, amelyekkel elegáns és prémium megjelenést kölcsönözhetnek maguk számára az urak.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?