Elbúcsúzhatunk a jelenleg ismert Android termékektől?!

2024.10.17| 9to5Google

Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója, jelentős átszervezést jelentett be, amely érinti a Gemini, az Assistant és a Search csapatokat.

A Google vezérigazgatója, Sundar Pichai jelentős átszervezést jelentett be a Gemini, az Assistant és a Search területén, ami új irányt ad a vállalat működésének. A Gemini alkalmazáscsapat eddig a Google Knowledge & Information divíziójának része volt, amely magában foglalja a keresést, a hirdetéseket, a földrajzi szolgáltatásokat és a kereskedelmet. Most azonban a csapat a Google DeepMind szervezetébe kerül, lehetővé téve, hogy a munka hatékonyabbá váljon, és a csoportok közel kerüljenek egymáshoz. Pichai hangsúlyozta, hogy ez a lépés javítja a visszacsatolási köröket, gyorsabbá teszi az új modellek bevezetését a Gemini alkalmazásban, és erősíti a termékek fejlődését.

Az Assistant csapatok, amelyek az eszközökre és az otthoni élményekre összpontosítanak, most a Platforms & Devices, vagyis a Pixel és az Android részleghez kerülnek. Ez azt jelenti, hogy ezek a csapatok közelebb kerülnek a termékfelületekhez, amelyeken dolgoznak, és a felhasználói élmény javítására összpontosíthatnak az AI-alapú otthoni kezdeményezések egyesítésével.



A Google Search vezetője, Prabhakar Raghavan távozik a vezető alelnöki pozícióból, hogy visszatérjen informatikai gyökereihez, és a Google vezető technológusának szerepét töltse be. Raghavan pályafutása a Google-nál figyelemre méltó volt; ő vezette a Gmail csapatát a Smart Reply és a Smart Compose bevezetésében, amelyek korai példái a mesterséges intelligencia termékfejlesztésére. Raghavan és csapata jelentős innovációt és növekedést ért el a K&I területén, beleértve az AI Overviews bevezetését, amely új lehetőségeket teremtett a keresésben, és világszerte több százmillió felhasználó számára előnyöket biztosított.

A Térképek és a Vásárlás is jelentős AI-alapú funkciók átalakításán ment keresztül, míg a hirdetési területen valódi előrelépéseket értek el az AI-alapú hirdetési formátumok és az egyszerűsített kampánykezelés terén. Raghavan távozásával Nick Fox, a régi Googler, aki korábban az Assistantot vezette, mostantól a Knowledge & Information vezetője lesz.

Nick Fox fontos szerepet játszott a Google mesterséges intelligencia terméktervének kialakításában, és szorosan együttműködött Raghavannal a K&I stratégiájában. Karrierje során Fox a K&I szinte minden területén vezető szerepet töltött be, a kereső- és asszisztens termék- és formatervezésétől kezdve a vásárlás, utazás és fizetés területeiig. Innovatív fogyasztói termékek bevezetésében is részt vett, például a Google Fi szolgáltatásnál, és összetett kezdeményezéseket irányított, mint az RCS üzenetküldés.

A közeljövőben várható, hogy a Google új irányvonalai és vezetői átszervezései jelentős hatással lesznek a vállalat termékeire és szolgáltatásaira, különös figyelmet fordítva a mesterséges intelligenciára és a felhasználói élmény javítására. A technológiai világ figyelemmel kíséri az eseményeket, mivel a Google további innovációkat tervez a jövőben.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.