Elektromos biciklik akcióban

2023.11.03| (x)
Címkék:

Partnerünk, a Gearberry most három elektromos biciklire adott jó ajánlatot.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Érdemes átnézni a Gearberry akciós kínálatát, mert nem csak az alább részletezett három e-bike-ot kínálják jó áron, hanem olyan termékeket is, mint az AlgoLaser Delta 22W lézer gravírozó, a Kingroon KP3S Pro S1 3D nyomtató és a Fafrees F20 Light e-bike.

Az ENGWE EP2 Pro elektromos bicikli szintén jó áron szerezhető be. A kerékpár hatótávolsága 35%-kal hosszabb, mint másoké. A 48V13Ah lítium akkumulátor kivehető, 75 mérföldes hatótávolságot biztosít pedálos asszisztens üzemmódban.

Nagyobb robbanóerő 50 Nm: az erőteljes hub-motor lehetővé teszi, hogy mindenféle terepet meghódítson. Az összecsukható ötvözött váz 3 egyszerű lépésben összecsukható és könnyen tárolható a csomagtartóban, így szuper kényelmes a használata. 

Az intelligens kijelző sebességet, elektromos mennyiséget, futásteljesítményt is jelez, minden útviszonyra készen áll. Méretének és állíthatóságának köszönhetően szinte mindenki számára könnyedén beállítható és használható. 

Az ENGWE EP2 Pro elektromos bicikli most 929 euró akcióban. Érdemes figyelembe venni az európai raktárat, az ingyen szállítást és a 7 napos kérdés nélküli visszautalást vagy a 30 napos cseregaranciát.  

 

Az Engwe M20 három nagy fényerejű LED lámpájának nagy hatótávolsága segít abban, hogy biztonságosan tudjunk közlekedni és mindenki számára láthatóak maradjunk. Háromrétegű gumiabroncsa 20×4 colos nano karbon fonott rétegből állnak butil gumi belsővel. A háromrétegű kialakítás segít bármilyen terepen stabilan közlekedni.

Az M20 könnyű alumíniumötvözetből készült, az egész kerékpár 40%-kal könnyebb, mint a szénacélt használó kerékpárok, így könnyebben vezethető.

Az első és a hátsó kerekek duplatárcsás fékrendszerrel felszereltek, gyors hőelvezetésű kialakítással, amely egyenletes fékezést és biztonságos fékezést biztosítanak vészhelyzetekben.

Az áttételről egy SHIMANO 7 sebességes váltó gondoskodik, amely megbízható és pontos sebességváltást biztosít, a youlbike hajtáslánca minőségi alkatrészekkel rendelkezik. LCD képernyő támogatja a valós idejű lekérdezést és még a napon is jól látható.

Az ENGWE M20 elektromos bicikli most 1049 euró akciósan. Érdemes figyelembe venni az európai raktárat, az ingyen szállítást és a 7 napos kérdés nélküli visszautalást vagy a 30 napos cseregaranciát.  

 

Az Engwe Engine Pro tartós, 750 W-os (1000 W+ csúcs) motorja minden terepen áthalad, 55 Nm maximális nyomatékkal. A nagy teljesítményű váltó 8 fokozatú váltási lehetőséget kínál a pedálozás gyakoriságának csökkentésére.

A kettős, hidraulikus felfüggesztés minden terepen alkalmazkodik, legyen szó akár egyenetlen, hosszabb utakról. A 20'x4.0' AIl Terrain Fat abroncsok minden durva terepen átmennek a kényelmes vezetés érdekében.

A hidraulikus fékek kiváló fékteljesítményt és tartósságot biztosítanak. Színes LCD kijelző információkat ad a sebességről, a futásteljesítményről stb. Egyszeri feltöltéssel 75 mérföld tehető meg 3 különböző módban. 

Az ENGWE Engine Pro elektromos bicikli most 1279 euróba kerül akciósan. Érdemes figyelembe venni az európai raktárat, az ingyen szállítást és a 7 napos kérdés nélküli visszautalást vagy a 30 napos cseregaranciát. 

A fentieken túl  Gearberry Double Eleven (11.11) eseménye izgalmas ajánlatok sorával érkezett. A Szerencsekerék-sorsoláson ingyenes ajándékok és akár 399 dollár megtakarítás is nyerhető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?