Előfordulhat, hogy a OnePlus 13 nem kap vezeték nélküli töltést

2024.06.04| Android Headlines
Címkék:

OnePlus 13

,

pletyka


Ez az információ a Digital Chat Stationtől származik, amely az egyik legismertebb tippadó.

Posztjában azt mondta, hogy a Snapdragon 8 Gen 4 fogja táplálni a telefont. Azt is elárulta, hogy a készülék belsejében egy 6000 mAh-s akkumulátor található, és a 100W-os vezetékes töltés is támogatott lesz.

Ezt követően azt írta, hogy "Rendben van vezeték nélküli töltés nélkül?", miközben egy dühös hangulatjelet is hozzáadott mellé. Ez egyértelműen arra utal, hogy nincs vezeték nélküli töltés az eszközön. Mondanom sem kell, ez ciki.

A OnePlus 11 nem tartalmazott vezeték nélküli töltést. A gyártó azonban visszahozta a sokak által nagyon kedvelt és igazából 2023-ban is felsőkategóriában alapnak számító funkciót a OnePlus 12-vel, és sok dicséretet kapott ezért. A cég jelenlegi generációs zászlóshajója (a OnePlus 12) támogatja az 50W-os vezeték nélküli töltést.

Mindenki azt hitte, hogy ugyanaz a töltési sebesség elérhető lesz a OnePlus 13-ban, vagy gyorsabban. Ez azonban nem így lesz, úgy tűnik. A OnePlus teljesen elveheti a vezeték nélküli töltést az eszköztől.

Ez azonban nem minden, a tippadónak több mondanivalója volt a OnePlus 13-ról, kaptunk kijelzővel és kamerával kapcsolatos információkat is. A telefon 2K 8T LTPO AMOLED kijelzővel fog rendelkezni, „alapvetően egyenes képernyővel”. Tehát nagyon enyhén ívelt lehet. Természetesen ez a kijelző is nagy lesz (majdnem biztosan egy 6,8 hüvelykes kijelző).

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Azt is elmondta, hogy a hátsó kamera összeállítását egy 50 megapixeles periszkópos teleobjektív-kamerával frissítik. A másik két kamerát nem említette. Emlékeztetőül: a OnePlus 12 egy 32 megapixeles teleobjektívet tartalmaz.

A OnePlus 13 várhatóan 2024 negyedik negyedévében jelenik meg. A Snapdragon 8 Gen 4 táplálja az eszközt, és a csúcskategóriás specifikációkra számíthatunk. Nos, a vezeték nélküli töltést leszámítva, úgy tűnik, az is lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.