Előrendelhető a Galaxy S7: ennyibe fog kerülni és ingyen VR jár hozzá

2016.02.12| SamMobile

Egyre több hír kerül napvilágra arról, hogy pontosan mennyibe kerül majd a Samsung Galaxy S7 család, mennyibe kerül és az sincs kizárva, hogy az első szerencsések ingyen kapnak mellé Gear VR-t.

Mára már az is tudja, aki nem akarja, hogy a Samsung a Galaxy S7 termékcsaládot február 21-én mutatja be. A Galaxy S7 5.1 colos kijelzővel érkezik, míg a nagy testvér fém és üveg burkolatot kap, akárcsak elődje, ehhez 5.5 colos kijelző jár majd legalább. A legnagyobb dobása az lehet a két új készüléknek, ha valóban tudják hozni a gyártó által beígért két napos üzemidőt, emellett sokakat visszacsábíthatnak az újra bővíthető tárhellyel és az újdonságként megjelenő víz- és porálló burkolattal, valamint az újfajta, különlegesen jónak ígérkező kamerával.

Míg mi tűkön ülünk a megjelenésig, az is kiderült, hogy a holland szolgáltatók szinte mindegyikénél előrendelhető a Samsung Galaxy S7 és az első megrendeléseket március 11-én szállítják le, ez megegyezik a korábban olvasottakkal. Azok, akik február 21. és március 10-e között előrendelik a készülékek valamelyikét, egy Samsung Gear VR-t kapnak ingyen. A Galaxy S7 650 dolláros áron jelenik meg, az S7 edge valamivel drágábban kezd majd.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.