Ennyivel vékonyabb az Apple iPhone 16 Pro Max kerete (képpel)

2024.06.05| Android Headlines

Az Apple iPhone 16 Pro Max az okostelefonok közül a legvékonyabb előlappal fog rendelkezni.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezt az információt tegnapelőtt osztották meg, és megemlítették az 1,15 mm-es kereteket. Az egyik legismertebb tippadó most megosztotta az iPhone 16 Pro Max képét az iPhone 15 Pro Max mellett, hogy lássuk, milyen vékonyak a keretei.

Az összehasonlítás kedvéért az iPhone 15 Pro Max 1,71 mm vastag előlappal rendelkezik. Az iPhone 16 Pro Max-en lévők 1,15 mm-esek lesznek. A különbség itt is látható, de mindkét telefon meglehetősen vékony kerettel rendelkezik, így ez nem sok embert fog érdekelni. Ennek ellenére az iPhone 16 Pro Max jobban néz ki a változás miatt, ha egymás mellett nézzük a kettőt.

Ezenkívül Ice Universe megerősítette a keret pontos vastagságát is, 1,153 mm. Szóval, a pletyka valós volt, amikor azt mondták, hogy a keretek 1,15 mm vastagok lesznek. Egységesek is lesznek, ahogy a mellékelt képen is látszik.

Ice Universe bejegyzésében megjegyzi, hogy a Dinamikus Szigetet is csökkenteni kellene. Nem vagyunk biztosak abban, hogy ez megtörténik-e vagy sem, de valószínű, hogy pontosan ugyanolyan méretű marad, mint az iPhone 15 Pro Max.

Az iPhone 16 Pro Max nagyobb kijelzőt kap, és egy kicsit nagyobb lesz, mint elődje. A kijelző 6,7 hüvelykes helyett 6,9 hüvelykes lesz. Ezért a fenti makett nem teljesen pontos. Az iPhone 16 Pro Max nagyobb lesz, annak ellenére, hogy vékonyabb a kerete.

A teljes iPhone 16 sorozat a várakozásoknak megfelelően szeptemberben érkezik. Ismét négy okostelefon érkezik, és csak a „Pro” modellek kapnak nagyobb kijelzőt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Nem néz ki jól: rosszabbul teljesít a titán iPhone 15 Pro

Nem néz ki jól: rosszabbul teljesít a titán iPhone 15 Pro

2023.09.23
| WCCFTech
Az AppleTrack nevű YouTube oldal elvégezte az első Apple iPhone 15 Pro ejtési tesztet.