Érkezőben az ultra olcsó okosóra!

2016.04.29| Gizmochina

A kínai Xiaomi hivatalosan is megerősítette a pletykákat, miszerint az idei év második felében okosórát mutat be.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Május 10-én nagy bejelentés várható, ekkor érkezik az elvileg méretes phablet - amelyről egyébként az utóbbi időben egymásnak ellentmondó pletykákat is hallhattunk, illetve láthattunk -, a Xiaomi Mi Max, az új Xiaomi Mi Band 2 fitnesz tracker, végre kijelzővel - elvégre az elődök egyik nagy hátránya ennek a hiánya volt -, valamint a cég által évek óta folyamatosan fejlesztett és csinosított, immár MIUI 8 nevet kapott operációs rendszer, amely az OS legújabb variánsa lesz, extraként számos apró újítással készül a gyártó, ami a funkciókat illeti.

A friss pletykák szerint érkezőben van idén egy okosóra is a gyártótól, ebben a termékkategóriában egyelőre nincs ajánlata a Xiaominak, leszámítva a gyerekek számára kifejlesztett órát, amely egyébként a teljesen vicces 46 dolláros árcédulával ellátott. Az erről szóló híreket Liu De, a Xiaomi társ alapítója és alelnöke erősítette meg és azt is elárulta, 2016 második felére várható a leleplezés, ám pontosabb dátumot nem tudni még.

Liu azt is megemlítette, hogy nem kívánnak autót piacra dobni – mint a LeEco –, azonban komolyan érdeklődnek a rövid utazásokhoz használható termékek fejlesztése iránt, így nincs kizárva, hogy lesz majd Xiaomi elektromos bicikli vagy az egyensúlyunkkal irányítható guruló robot.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?