Exkluzív: a Samsung Galaxy Watch7 és az Ultra specifikációi kiszivárogtak

2024.06.06| Android Headlines

A gyártó a következő hónapban bejelenti az új Samsung Galaxy Watch7 sorozatot, amely kétféle méretű Galaxy Watch7-et és egy teljesen új Galaxy Watch Ultrát tartalmaz. Bemutatjuk a frissen kiszivárgott specifikációkat.

Először is, a Galaxy Watch7 40 mm-es és 44 mm-es méretben érkezik – ugyanaz, mint a Galaxy Watch6. Zöld és krémszínű lesz. Ez Armor Aluminium 2-t használ Sapphire Crystal kijelzővel. Ez az, amit az Apple csak a legdrágább órájára tartogatott. 

A Galaxy Watch7 is ugyanolyan tartós marad, ami 5ATM és IP68 MIL-STD-810H tanúsítvánnyal, tehát ez az óra gyakorlatilag bármit kibír. Az akkumulátor szintén változatlan marad, a 40 mm-es modellben 300 mAh kapacitású, a 44 mm-es modellben 425 mAh kapacitású. Arra számítunk, hogy az akkumulátor üzemideje valamivel jobb lesz, de talán nem észrevehetően jobb a Galaxy Watch6-hoz képest.

A Galaxy Watch7 legnagyobb frissítése valószínűleg az új lapkakészlet lesz. A Samsung 5 nm-es processzorról 3 nm-es processzorra tér át, így kisebb, erősebb és energiahatékonyabb lesz. Idén a Samsung meghallgatta végre az összes tárhellyel kapcsolatos panaszunkat, és megduplázta azt 32 GB-ra. A csúcs fényerő 2000 nit lehet. 

Megérkezett a Samsung vadonatúj Galaxy Watch Ultra, hogy felvegye a versenyt az Apple Watch Ultrával

A Samsung még 2022-ben kiadta a Galaxy Watch „Pro” verzióját. Ez volt a Galaxy Watch5 Pro, amikor mindenki azt hitte, hogy az Apple új nagy óráját „Pro” néven fogják hívni „Ultra” helyett. Most a Samsung átnevezte, és jó néhány aspektusát is frissítette az órán, és egyértelmű, hogy ezt az órát mi konkurenciájának szánták.

Még áprilisban elárultuk, hogy készül egy Galaxy Watch Ultra modell, köszönhetően annak, hogy egy szoftverben szerepelt. És most megvan az okosóra teljes specifikációja.

Az Apple Watch Ultrához hasonlóan a Galaxy Watch Ultra is 47 mm-es tokkal rendelkezik, és titánból készült. Ide tartozik a titánszürke, a titánezüst és a titánbézs. A tartósság egy kicsit jobb, mint a hagyományos Galaxy Watch7 esetében, immár 10 ATM és IP58, ami szintén megfelel a MIL-STD-810H tanúsítványnak. A Galaxy Watch5 Pro-hoz képest nagyobb tokméret ellenére az akkumulátor kapacitása ugyanaz – 590 mAh.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung ugyanazt a 3 nm-es processzort használja, 32 GB RAM-mal. A fő különbség azonban az, hogy a csúcsfényerő eléri a 3000 nitet. És tudja, melyik okosóra van még a piacon 3000 nites csúcsfényerővel? Igen, az Apple Watch Ultra 2. A Samsung Galaxy Watch Ultra csak Bluetooth-os LTE-modellként kerül értékesítésre. Ez megnöveli az árat, de ha nem akarja, nem kell csatlakoztatnia mobilnethez.

Az árakat egyelőre homály fedi, de arra számítunk, hogy nagyjából ugyanaz marad, mint a Galaxy Watch6-é, a Galaxy Watch Ultra pedig egy kicsit drágább lesz, mint a Galaxy Watch5 Pro. Ez annak köszönhető, hogy nem lesz csak Bluetooth-os modell, és idén nagyobb burkolatot is kapott.

Várjuk a Samsung Galaxy Unpacked bejelentéseit július 10-én Párizsból, ahol nem csak az új okosórák, de jön a a Galaxy Z Fold6, a Galaxy Z Flip6-ot és esetleg néhány új fülhallgató.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.