Ez az iPhone 6c!

2016.01.06| GSM Arena

Élõben, bemutató darabokon látható a várhatóan még az idén nyár elõtt érkezõ Apple iPhone 6c.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Akár még iPhone 7c néven is érkezhet az újdonság, amely létezését hosszú ideje pletykálják. Ezúttal az IHS elemzõi mutattak fotókat a prototípusról, amely újra négy colos kijelzõt kaphat, ez évekig volt az Apple védjegye még akkor is, amikor már mindenki más nagyméretû telefonokat gyártott. Teljesen egyértelmû, hogy a tervezés során nem gondolkodtak sokat azon, hogy nézzen ki az új mini mobil, továbbviszik az Apple iPhone 6s vonalat. A pletykák szerint az Apple iPhone 6c Apple A9 chipsetet, két gigabájt RAM-ot, home gombba épített TouchID ujjlenyomat-olvasót kaphat, belsõ tárhelye 16 gigabájt lehet és egy 1642 mAh-s akkumulátort kaphat, viszont 3D Touch nem lesz a funkciók között. Az ára valahol 400-500 dollár között lehet megjelenés után hûségszerzõdés nélkül. Mark Gurman szerint márciusban mutatja be a cég az új telefont, ráadásul rögtön az Apple Watch 2-vel együtt.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.