Ez hallani kell! Új, felsőkategóriás vezeték nélküli fülhallgató debütál a héten

2024.08.13| Android Police
Címkék:

OnePlus Buds 3 Pro


A OnePlus már több mint egy éve nem frissítette a zászlóshajó fülhallgatóit.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A OnePlus Buds Pro 2 tavaly, 2023 februárjában debütált, azóta azonban a BBK tulajdonában lévő cég kiadott új, Nord márkájú fülhallgatókat és a Buds 3-at, de a Pro modell még nem kapott frissítést. Egy nemrég kiszivárgott információ szerint azonban hamarosan érkezhetnek az új OnePlus Buds Pro 3 fülhallgatók, melyek megújult tok kialakítással és hosszabb üzemidővel rendelkezhetnek. Egy szivárogtató most azt állítja, hogy nem kell sokáig várni az új OnePlus zászlóshajó fülhallgatókra, mivel akár már ezen a héten piacra dobhatják őket.

Egy X posztban Yogesh Brar azt állítja, hogy a OnePlus Buds Pro 3 már készen áll az augusztus 11-ével kezdődő héten történő bevezetésre. Indiában a fülhallgatók dobozára valószínűleg 13 999 Rs (kb. 170 USD) lesz írva, de a kiskereskedelmi ár inkább a Buds Pro 2 árához lesz hasonló.

A OnePlus láthatóan nagy változtatásokat tervez a közelgő zászlóshajó fülhallgatóival kapcsolatban. Kiszivárgott renderképek szerint a fülhallgatók kettős tónusú dizájnt kapnak, hasonlóan a jelenlegi modellhez. Érdekes módon úgy tűnik, hogy a töltőtok műbőr borítással rendelkezhet. Egyes okostelefon-gyártók gyakran használnak ilyen anyagot eszközeikben, de ez lenne az első eset, hogy egy cég műbőrt használna egy fülhallgató tokján.

A Yogesh által megosztott valós képek tovább erősítik ezt az információt, és megmutatják a töltőtok műbőr első részét. A képeken láthatóak az L és R jelzések a fülhallgatókon, valamint az új fehér színváltozat. Ez lesz az első alkalom évek óta, hogy a OnePlus fehér színű fülhallgatót dob piacra.

Állítólag a Buds Pro 3 száraiban egy 11 mm-es mélynyomó és egy 6 mm-es magassugárzó található — ugyanaz, mint a Buds Pro 2-ben. Így az audio minőség javulása főként a jobb hangolásnak köszönhető, amelyhez állítólag a OnePlus a Dynaudio segítségét veszi igénybe. Az ANC állítólag akár 50 dB zajcsökkentésre is képes lesz, ami 2 dB-lel több, mint az elődjéé.

Az üzemidő azonban jelentős frissítést kaphat, összesen 43 óra üzemidővel — ez négy órával több, mint a OnePlus jelenlegi zászlóshajó fülhallgatóié. Figyelembe véve a kiszivárgott valós képeket, valószínűnek tűnik, hogy a OnePlus új zászlóshajó fülhallgatói már ezen a héten hivatalosan is bemutatkozhatnak. Ha tehát éppen új fülhallgató vásárlását tervezed, érdemes lehet egy kicsit várni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.