Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

2024.01.30| SamMobile

A Galaxy S24 sorozat váratlan hangfrissítést hozott, amelyről a gyártó nem szólt semmit.

Annak ellenére, hogy a január 17-én megrendezett Galaxy Unpacked 2024 esemény több mint egy órás volt, a Samsung nem tudta részletezni a Galaxy S24 sorozat minden frissítését. Érthető, hogy néhány információ kimaradt.

Mostanra azonban rájöttünk, hogy a Samsung nem csak az Unpackednél, hanem a sajtó dokumentumokból is kihagyott legalább egy észrevehető frissítéssel kapcsolatos információkat.

Íme, amit a Samsung sajtóanyaga és élő közvetítései nem árultak el: a Galaxy S24 sorozat továbbfejlesztett hangszórókkal büszkélkedhet, olyannyira, hogy kíváncsiak vagyunk, miért nem tesz róla sehol említést a cég.

A Galaxy S24 sorozat jobb multimédiás élményt kínál

A Galaxy S23-hoz, és különösen a Galaxy S22 sorozathoz képest az új Galaxy S24 hangszórói érezhetően hangosabbak. Ennél is fontosabb, hogy a továbbfejlesztett hangszórók teltebb és szélesebb hangzást, több mélyhangot és esetleg jobban optimalizált EQ görbét kínálnak.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Galaxy S24 sorozat továbbfejlesztett hangszórói minden bizonnyal kellemes és váratlan meglepetést jelentenek. Néhány évvel ezelőtt a Samsung telefonhangszórói a kategória leggyengébbjei közé tartoztak, de a cég hosszú utat tett meg, és a Galaxy S24 fantasztikusan hangzik.

Ezek a hangszórók a világosabb, 2600 nites képernyővel kombinálva kiváló multimédiás élményt kínálnak a Galaxy S24 felhasználóknak útközben. Igaz, a zenerajongók fejhallgatóját nem fogják lecserélni. Ennek ellenére a továbbfejlesztett hangszóróktól nem lesz rosszul senki, ha megoszt valakivel egy videót a Galaxy S24-en. És több mint megfelelőek fejhallgató nélküli játékhoz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.