Ez lenne az iPhone 6c? (videóval)

2016.01.21| 9to5Mac
Címkék:

Apple

,

iPhone 6c

,

videó


Videón van szerencsénk bemutatni az Apple iPhone 6c egyik prototípusát, amely várhatóan még tavasszal, egészen pontosan áprilisban bemutatkozhat.

Az biztos, hogy a videón az Apple iPhone 6s tökéletes mása látható, csak éppen jóval kisebb kivitelben, tehát van alapja a négy colos kijelzővel felszerelt új iPhone pletykának. A MIC Gadget oldalán látható a videó, minden oldalról megcsodálhatjuk a készüléket, a hírek szerint közvetlenül a Foxconn gyárból nyúlták le egy videó erejéig a dummy készüléket. Az alsó hangszórórácsok pontosan úgy néznek ki mint a 4.7 colos iPhone esetében, így nem lehetünk abban biztosak, hogy nem kacsaa hír és csak a videót készítőnek van az átlagosnál nagyobb keze és tenyere.

Jól jött volna, ha méretbeli összehasonlítás miatt több más iPhone-nal is összemérik. Sajnos az Apple iPhone 6c tudásával kapcsolatban a forrás semmit nem árulhatott el, ám az valószínűsíthető, hogy az Apple A9 chipsetet és NFC támogatást kap az Apple Pay miatt.



 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.