Ezek a telefonok támogatják a QC 4.0 gyorstöltést

2018.03.20| Phone Arena

A Qualcomm kiadott egy listát azokról a mobilokról, amelyek támogatják a Qualcomm Quick Charge 4.0 gyorstöltést.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A technológia fejlődésével minden évben újabb, gyorsabb és stabilabb a Quick Charge is, az új szabványt már 2016-ban bejelentették, azonban 2018-ban jutottunk el oda, hogy van a piacon olyan telefon, amely támogatja is ezt a lehetőséget. A mobil processzor gyártó új chipsete – illetve némi meglepetésre a tavalyi Snapdragon 835 is – támogatja a funkció ezen verziószámát, az idén érkező csúcsmobilok nagyja is várhatóan ezzel felszerelve érkezik.

A Quick Charge 4.0 és a 4.0+ az előző szabványhoz képest tizenöt százalékkal gyorsabb, valamint harminc százalékkal hatékonyabb töltést tesz lehetővé, a hivatalos adatok szerint negyed óra alatt akár ötven százalékra is feltölthető az akkumulátor, amely brutálisan jól hangzik. A lista tehát:

Ennyi, kizárólag ezt a telefont lehet így tölteni, minden más, jelenleg piacon lévő készülék kizárólag a tavalyi szabványt támogatja egyelőre. Vicces, hogy a másfél éve létező szabványt egyetlen nagy cég sem tervezte eddig egyetlen modelljébe sem. 2018-ban várható még az LG G7, valamint a ZTE nubia Z17 is a támogatási listán.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.