Fedezd fel a watchOS 11 legjobb funkcióit: Ez minden Apple Watch tulajdonos álma!

2024.08.07| 9to5Mac

Izgatottan várjuk az Apple éves eseményét, amely az új iPhone-ok és a watchOS 11 bemutatásával kecsegtet.

Körülbelül egy hónap van hátra az Apple éves iPhone eseményéig, és izgatottan várjuk az új iPhone termékcsalád bejelentését. Az esemény azonban nem csak az új készülékekről szól, hanem a legújabb szoftverfrissítések bemutatásáról is. Különösen izgalmas a watchOS 11, amely már a június eleji fejlesztői béta kiadása óta elérhető számomra, és alig várom, hogy megoszthassam a legjobb funkcióit!

Mielőtt belevágnánk a legjobb funkciókba, nézzük meg, hogy mely Apple Watch modellek támogatják az új szoftverfrissítést. Az alábbiakban a támogatott modellek listája található:

A legtöbb funkció az összes támogatott Apple Watch-on működik, de az Apple Watch hardveres korlátai miatt néhány fenntartást is érdemes megemlíteni.

Ez az új funkció volt az első számú ok, amiért belevetettem magam a watchOS 11 béta programba. Az edzés gamifikációs folyamatának rabja vagyok, és az Apple Watch ezt nagyon jól csinálja. Szóval egy új mérőszám hozzáadása, hogy lássam, milyen keményen hajtom magam, nagyszerű volt. Az Apple szerint ez az új eszköz azért került bevezetésre, hogy a sportolók hatékonyabban érjék el céljaikat. Ezzel a felhasználók nyomon követhetik az edzéseik intenzitását, és láthatják, hogy az idővel hogyan hat a testükre.

Ez elég egyszerűen működik. Minden edzés után az órád megkér, hogy értékeld az edzés intenzitását 1-től 10-ig. Minél keményebb az edzés, annál magasabb a szám. A watchOS 11 figyelembe veszi ezt az értéket, és olyan mérőszámokat használ, mint a tempó, a magasság, a pulzusszám és személyes adatok, mint az életkor, a magasság és a súly. Az eredmény egy intenzitási grafikon, amelyből megtudhatod, hogy túledzett, aluledzett vagy éppen megfelelő állapotban vagy.

Ez egy újabb nagyszerű példa arra, hogy az Apple leegyszerűsíti a rengeteg egészségügyi mérőszámot, hogy szükség esetén lépéseket tehessünk. Az Apple létrehozta a Vitals alkalmazást, amely egy pillantást vet az életfunkcióidra, hogy megbizonyosodj arról, hogy minden rendben van.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.