Fizesd a biztosításod papírmentes módon!

2023.05.10
Címkék:

A környezetvédelem egyik alappillére, hogy igyekezzünk minél kevesebb hulladékot termelni.

Azok számára, akik ezt a háztartásukban tökélyre fejlesztették, fájdalmas lehet minden egyes ügyintézés, ahol - kis túlzással - szinte minden mondatot külön lapra nyomtatnak. Ráadásul két példányt, hogy mindenkinek jusson belőle. Szerencsére a biztosítások esetében már nem kell ettől tartani, mivel szinte bármit meg lehet oldani az online térben is. Fizetés esetén pedig már több opció is áll a rendelkezésünkre.

 

Szerződéskötés és ügyintézés online

 

A legtöbb biztosítási csomag már online is elérhető, így könnyen el tudod kerülni a sorbanállást, várakozást az ügyfélszolgálaton. Ha kisebb betegség miatt vagy otthon, és lenne elintéznivaló ügyed a biztosítóval, akkor a táppénz alatt ehhez ki sem kell mozdulni a házból, de mégis úgy érezheted, hogy produktív napod volt, és elintézhettél néhány feladatot.

 

Te is szeretnél kényelmesen, az otthonodból ügyeket intézni? Válogass az online biztosítási csomagok közül, és találd meg azt, ami nyugodtabbá teszi a mindennapjaidat!

Online díjfizetés bankkártyával

 

A modern élet egyik nagy előnye, hogy már nem kell minden alkalommal jelen lennünk, ha valamit ki szeretnénk fizetni. A bankkártyaadatok megadása után a szolgáltatók felé elindul a tranzakció, és pár napon belül láthatjuk lekönyvelve náluk a befizetésünket. Arra azonban fontos odafigyelni, hogy az adatokat csak megbízható oldalon, lehetőleg ismert banki felületre átirányítottan (példáil Simple Pay, Barion, Paypal, stb.) adjuk meg, nehogy csalók áldozataivá váljunk.

 

Csoportos díjbeszedési megbízás

 

Amennyiben hajlamos vagy megfeledkezni a fizetési határidőkről, a csoportos díjbeszedést neked találták ki. Ebben az esetben engedélyt adsz a biztosítónak vagy egyéb szolgáltatónak, hogy egy előre megbeszélt összeget minden hónapban egy előre meghatározott napon le tudjanak vonni. Érdemes kicsivel magasabb limitet beállítani, mint a szerződéses díj összege, mert így az esetleges éves emelkedések után nem kell minden alkalommal a bankba menni újabb engedély kiadása miatt. Akkor sem kell aggódni, ha a megbeszélt napon esetleg nincs pénz a számládon, hiszen többségében ilyenkor még 2 alkalommal megpróbálkoznak a szolgáltatók a tranzakcióval.

 

Átutalás

 

Az átutalás is nagyon kényelmes módja lehet a díjak befizetésének. Ekkor Te határozod meg, hogy melyik nap fogod elküldeni az adott összeget a szolgáltatónak, és ezt tulajdonképpen bármikor megteheted, amikor van 1-2 perced, és nálad van a mobilod. Ráadásul, ha beállítod a rendszeres átutalást, akkor még a határidőkkel sem kell törődni, és arra az egy-két percre sem lesz szükség az életedből. Így a bank az általad meghatározott napon automatikusan átutalja a kívánt összeget a beállított számlaszámra, neked pedig küld egy értesítést az utalás tényéről.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?