Folyamatosan leáll a Google appod?

2021.06.22| Android Police

A Google alkalmazás nálad is folyamatosan összeomlik? Ne aggódj, van megoldás!

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Több felhasználó panaszkodik minden létező közösségi felületen arról, hogy androidos telefonjukon a Google alkalmazás folyamatosan összeomlik. Bár nincs egyértelmű oka annak, miért történik ez, úgy tűnik, hogy egy új frissítés okozza a problémát.

A probléma nem csak az alkalmazás egyetlen verziójára korlátozódik. A Redmi K20 Pro-n lévő 12.23.16.23 verzió problémájával szembesültem, míg az egyik olvasónk ugyanezt tapasztalta a 12.24.7.29 béta verzióval. A Lens, a Podcastok és az Asszisztens is érintett az összeomlásokban, mivel a Google appba csomagolva érkeznek.

A Google Twitter fiókja egy soft rebootot, azaz egy mezei egyszerű újraindítást javasolt a probléma megoldására, és úgy tűnik, hogy ez néhány felhasználó számára működik. A megoldás azonban nem univerzális és előfordulhat, hogy más lépéseket kell végrehajtania az összeomlások leállításához.

Számomra a frissítés eltávolítása a Google Play Áruházból volt a jó lépés, de meg lehet próbálni a Google app gyorsítótár és az adatok törlését is (beállítások, alkalmazások, alkalmazások, Google app megkeresésénél).

Hasonló probléma a rengeteg összeomló alkalmazással márciusban sújtotta az androidos telefonokat, bár akkor az Android System WebView volt a tettes.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?